Al heel lang zocht ik naar een Bluetooth speaker. Totdat ik letterlijk tegen de AirTable van Salora aanliep. Direct mijn telefoon aangesloten en meteen was ik verkocht. Uitstekend en verrassend geluid, ik stond echt versteld, niet voor basfreaks want ik mis wat laag maar dat kan met je apparaat wat je aansluit worden verbeterd.
Schitterend design, daardoor was mijn vrouw ook snel verkocht. Deze tafel zet je overal neer, multi inzetbaar dus. Wanneer je de tafel aanzet start hij direct met zoeken naar een Bluetooth signaal en sluit deze aan als er een wordt herkend. Een stem vanuit de tafel zegt wat er gebeurt. Of de speaker aangaat of uit, ook wanneer er wordt gezocht naar een Bluetooth signaal of er een aansluit wordt hardop gezegd.
Voldoende aansluitingen, en je kunt er je telefoon op binnen laten komen, die tool begrijp ik niet maar vooruit. Heb de tafel een paar dagen weet daardoor nog niet hoelang de powerpack echt meegaat. Salora kende ik alleen van naam had daar nog nooit een product van gehad. Maar ik heb er vertrouwen in, de tijd zal het leren. Ik ben op dit moment erg happy met het product.
Pluspunten
- Creatief design
- Multi inzetbaar
- Verassend geluid rondom
- Genoeg volume te creëren
- Via aux veel mogelijkheden, Tv, etc.
Minpunten
- Mis wel wat laag maar is zelf te verbeteren.