Snel aan de slag met krachtige hogedrukreiniger
De Bosch zit verpakt in een grote doos, waarin de hogedrukreiniger bijna volledig gemonteerd in zit. Het is enkel nog nodig om de benodigde hulpstukken aan te sluiten en je kan aan de slag. Wij hebben de eerst keer het filter moeten doorspelen voordat het apparaat het deed.
Het apparaat wordt geleverd met een aantal hulpstukken. Eén voor het schoonmaken van bijvoorbeeld auto’s, één met een harde, gerichte straal voor bijvoorbeeld onkruid tussen de tegels en het standaard mondstuk.
Naast de mondstukken is er ook een zeepreservoir voor het nog sneller schoonmaken van oppervlakken, dit werkte voor bij schoonmaken van de auto erg prettig. De zeep wordt dan automatisch afgegeven tijdens het spuiten.
Ook het systeem voor het monteren en loskoppelen van de mondstukken werkt erg prettig en snel. In een handomdraai wissel je van mondstuk.
Het reinigen gaat erg gemakkelijk en het apparaat heeft voldoende kracht om hardnekkig vuil te kunnen verwijderen. Het jammere vond ik wel dat vliegen, die tijdens het autorijden op de auto zijn gekomen, niet verwijderd kunnen worden zonder borstel.
Verder een prima apparaat die mobiel en makkelijk in gebruik is.
Pluspunten
- Krachtig
- Haspel
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- Waterfilter kan verstopt raken