Onze koelkast, met vriesvak, was - met een zoon van inmiddels 18 jaar - aan de krappe kant. Het was steeds passen en meten. Ook was de koelkast (met ruim 16 jaar) al aardig op leeftijd en ongetwijfeld minder zuinig dan de huidige modellen.
Twee redenen om op onderzoek uit te gaan.
Ons oog ook viel al snel op het gerenommeerde merk Liebherr. De Liebherr IRd 4020 plus voldoet helemaal aan onze wensen en verwachtingen! De koelkast (zonder vriesvak) biedt ons nu veel meer ruimte. Er is een aparte groentela en een la (ter hoogte van het midden in de koelkast) voor vleeswaren e.d.. Ook in de deur hebben wij nu meer opbergruimte, omdat de groentela wat 'verzonken' ligt in de koelkast, waardoor er onderin de deur extra ruimte is voor, bijvoorbeeld, flessen.
Pluspunt is ook dat de deur zich vanzelf (middels veer) sluit en niet onbedoeld op een kier blijft staan.
Hij oogt modern (voorzien van LED-verlichting en display om de temperatuur af te lezen).
Ook de uitgebreide garantie (2 jaar fabrieksgarantie + 6 jaar aanvullende fabrieksgarantie na registratie) geeft ons het vertrouwen dat wij lang plezier zullen beleven van deze koelkast!
Pluspunten
- Veel opbergruimte
- LED-verlichting
- Display weergave temperatuur koelkast
- Deur sluit automatisch (middels veer)
- Lange garantie (8 jaar, na registratie)