We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je blij bent met deze geruisloze vaatwasser die makkelijke in gebruik is en waarvan de deur automatisch opent na het programma.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop.
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met deze vaatwasser. Vervelend dat de andere vaatwasser 2x kapot is gegaan, hopelijk gaat deze heel wat jaartjes mee!
Bedankt voor deze mooie beoordeling met een topscore!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Fijn om te lezen dat je blij bent met de verschillende programma's en dat hij stil is tijdens het draaien.
Bedankt voor deze review en nog veel plezier met de aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat jullie blij zijn met het design en het gebruik. Fijn ook dat het makkelijk is in gebruik en schoonmaak.
We wensen jullie nog veel plezier met jullie aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA! Fijn dat de installatie zo soepel is verlopen en dat de instructies goed en duidelijk genoeg zijn gebleken. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de luxe die dit toestel biedt.
Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!
Pluspunten
Minpunten
Beste Eric,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, van de inbouw, naar de werking en naar de garantieregeling. Bij alle aspecten van de vaatwasser geef jij aan tevreden te zijn. Daar worden wij natuurlijk trots van!
Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Gerrit,
Heel erg bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de keuzemogelijkheden en de verlichting jou goed bevallen!
We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe vaatwasser!
Suzan
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Martien,
wat een mooie score, een 10! Bedankt hiervoor.
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA in jouw nieuwe chalet!
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over de apparatuur!
Wij gaan er zeker vanuit dat dat over een jaar (en over een paar jaar) nog net zo is!
Heel veel plezier van jouw aankopen.