Ik gebruik de Philips IPL Lumea Advanced inmiddels 8 weken en ben hier zeer enthousiast over. Haren op het lichaam is voor iedere vrouw vervelend en altijd weer een strijd. Met behulp van dit apparaat zorg je voor haarvermindering op de lange termijn. Je hoeft hiervoor niet meer naar een dure schoonheidssalon, je kan dit vanaf nu zelf thuis doen!
In eerste instantie stond ik er nog wat sceptisch tegenover maar na de 1e keer gebruiken zag ik al direct resultaat. De haargroei is werkelijk aanzienlijk minder geworden. Wat een geweldig apparaat is dit. Het is dan ook echt een aanrader om in huis te hebben.
Het gebruik is even wennen, sommige mensen beweren dat het pijn doet, dat is echt onzin je voelt er bijna niets van. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je alle plekjes op je huid behandeld om een goed resultaat te krijgen, gelukkig zitten er 3 hulpstukken bij waarmee dit makkelijk gaat. Dit IPL apparaat geeft de haarwortel zachte lichtpulsen die de terggroei van haar voorkomt.
Als je het apparaat precies volgens het gebruiksschema gebruikt zal je echt versteld staan, mijn haargroei is voor ¾ weg en de haren die er nog zitten zijn veel zachter geworden. In de beginfase (4 behandelingen) moet je het om de twee weken gebruiken, later in de bijwerkfase kan je dit terugbrengen naar eens in de 4 tot 8 weken.
Het apparaat is wellicht niet goedkoop in de aanschaf maar weldegelijk het geld dubbel en dwars waard. Met een behandelingen bij de schoonheidssalon ben je al snel meer geld kwijt. Dit bespaart uiteindelijk dus niet alleen veel geld maar ook nog eens veel tijd.
Nu kan ik heerlijk van de aankomende zomer genieten zonder me druk te maken over mijn haargroei, dit alles dankzij de Philips IPL Lumea Advanced!
Pluspunten
- Geheel pijnloos
- Snel resultaat
- Gemakkelijk in gebruik