Lakens strijken? Mij niet gezien. Hoewel ik het zonde van de tijd vind, erger ik met stiekem toch wel aan de kreukels. Kreukvrij nadat de lakens in de droger hebben te gezeten lukt hiermee niet maar even de stomer erlangs laat het er wel al een stuk beter uitzien.
Het is niet zwaar waardoor je deze makkelijk door het huis mee kan nemen. Lange snoeren waardoor je niet continu hoeft te hannesen met het wisselen van stopcontacten.
Het zou ook bacteriën doden en dat klinkt natuurlijk geweldig. Maar hier ben ik een beetje terughoudend over. Ik heb het gevoel dat je het apparaat heel lang op de plek moet houden om effect te hebben maar dat kan aan mij liggen.
Je zou er ook vlekken mee moeten kunnen uitkrijgen. Dat lukt mij niet.
Hij staat in de kledingkast en als ik wat gekreukeld uit de kast haal, ding aan, even langs de kleding halen en je kan het zo aan 😊 Geen gedoe met het erbij pakken van de strijkplank.
Het is handig om in huis te hebben en ik ben blij dat ik het heb mogen testen alleen of ik het voor de huidige verkoopprijs zou kopen? nee. Misschien bij een mooie aanbieding.
Pluspunten
- Compact
- Lange snoeren
- Makkelijk mee te nemen
Minpunten
- Draden worden warm
- Klein waterreservoir
- Had wel meer druk verwacht