Tefal DT2022 Pure POP DT2022 Kledingstomer - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal DT2022 Pure POP DT2022 Kledingstomer op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

H*****************@g******** 15-07-2024
  • Product gekocht

Fijn en mooi apparaat! Sputtert een beetje soms, ik denk dat ik er nog wat handigheid mee moet krijgen. Wanneer je veel kledingstukken wil doen kan het kleine waterbakje irritant zijn.

n********@h********** 11-07-2024
  • Product gekocht

Mooi design, mooi kleur en doet wat hij moet doen, licht van gewicht en makkelijk te gebruiken, handig om mee te nemen als je op reis gaat

Angelique 11-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topaankoop: snel en makkelijk!

Wat een uitvinding. Even snel een blouse of shirt gladmaken. Het is zo gepiept. Met een paar seconden is deze al op temperatuur en dan is het klusje ook zo geklaard. Ook is deze meegegaan in de koffer op vakantie en daar heeft ie ook zeker zijn dienst bewezen. Topaankoop!

Pluspunten

• Snel warm
  • Handzaam
  • Niet zwaar

Minpunten

• Klein waterreservoir

t*************@h********** 21-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Best tevreden!

7,0
In het begin was ik niet erg tevreden, ik wilde als eerst 2 lange jurken stomen en daar is de stomer niet voor bedoeld naar mij idee. Het duurde te lang, ik moest het reservoir vaak bijvullen en hij lag na verloop van tijd zwaar in de hand! Voor kleine kreukels of even opfrissen is het handig maar voor hele jurken toch handiger om de strijkbout te pakken. De kleur is gaaf, zakje erbij is handig, snoer vind ik dan weer onnodig dik, maar het opzetstuk is weer handig. Al met al tevreden, maar niet voor grote ontkreukelprojecten!

Pluspunten

• Gave kleur
  • Handig opzetstuk

Minpunten

• Zwaar in de. Hand
  • Reservoir snel leeg