• Best Reviewed sep 2024
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun QuickStyle 7 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

JackievK94 18-10-2024

Aanrader, fijne kledingstomer!

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Hele fijne kledingstomer! Ik heb dit product mogen testen en ik ben zeer enthousiast! De kledingstomer is erg snel op temperatuur, ideaal als je snel voor je weg moet nog even de laatste kreukels uit je jurk of blouse wil stomen. Wat ik ook fijn vind is dat je niet om knoopjes heen hoeft te stomen, je kan er gewoon overheen met de stomer. Het werkt erg soepel. Het uitneembare reservoir is makkelijk te vullen onder de kraan en klik je er ook makkelijk weer op. Ookal is het een klein reservoirtje, je kan er best een poosje mee stomen. Naast enkele kledingstukken gebruik ik het bijvoorbeeld ook voor babykleertjes. De stomer heeft een lekker lang snoer, dus dat is ook fijn. Daarnaast wordt er ook een haak meegeleverd zodat je een kledingstuk aan een deur kan ophangen om verticaal te stomen, maar persoonlijk vind ik horizontaal stomen toch iets makkelijker, maar dat is misschien ook even wennen. In ieder geval fijn dat een uitklapbare haak bijgeleverd is. Al met al ben ik heel positief en vind ik dit zeker een aanrader als je een mooie, handige kledingstomer zoekt.

Pluspunten

• Snel warm
  • Snel kreukels uit kleding
  • Lang snoer
  • Makkelijk te vullen reservoirtje
  • Design

Lies 16-09-2024
  • Product getest

Een aanrader voor moeilijke kleding

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Dit is een prima product. Het is makkelijk in gebruik.
De kledingstomer was snel warm en klaar voor gebruik. Hij ligt goed in de hand, niet te zwaar. Het waterreservoir bakje is gemakkelijk te vullen. Dit product is goed te gebruiken voor kleding die normaal gesproken niet gemakkelijk te strijken zijn.

Een nadeel is dat je kleding moet ophangen aan een deur. Dit is jammer omdat ik normaal gesproken de was in de woonkamer doe en daar niet iets aan een deur kan hangen.

Pluspunten

• makkelijk in gebruik
  • niet al te zwaar

Minpunten

• onhandig dat kleding aan een deur moet hangen

Voldoende

LisaS 12-09-2024

Ideaal voor alle kleding

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Ik ben erg blij met deze kledingstomer! Ik hou niet van strijken en ik vind het gedoe om de strijkplank helemaal op te zetten voor een paar kleine dingen. Deze stomer is daarbij een uitkomst! Het haalt goed de kreukels weg en je kan het ook op een tafel, bed of hangend aan een deur gebruiken (hier zit een handig opzetstuk voor bij) waardoor het snel in gebruik is. Klein nadeel vind ik dat de watertank aan de kleine kant is, hierdoor moet je hem vaker bijvullen als je wat meer wil stomen, maar dit is dan ook zo gebeurt. Tijdens het testen valt ook de snelle opwarmtijd op, je zet hem aan en voor je het weet is hij warm genoeg om in gebruik te nemen. Ik begon zelfs mijn dekbedovertrek te stomen zodat er geen kreukels meer inzitten, dat zegt voor mij veel over het gebruiksgemak, ik heb namelijk nog nooit zelfs maar overwogen om die te gaan strijken. Ik blijf de stomer zeker gebruiken en gebruik mijn strijkijzer nog maar zelden.

Pluspunten

• Snel in gebruik
  • Haalt alle kreukels goed weg

Minpunten

• Waterreservoir moet soms worden bijgevuld

Manon93 11-09-2024

Top apparaat!

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

De Braun Quickstyle 7 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik was op voorhand wat sceptisch of het de prijs- kwaliteitsverhouding waard zou zijn, maar heb ervaren dat dat het zeker waard is. De kledingstomer ziet er stijlvol uit. Doordat het apparaat niet al te groot is, is het makkelijk om het op te bergen. Tijdens het testen heb ik ervaren dat het ontzettend makkelijk in gebruik is en ook nog eens een goed resultaat geeft. Strijken van kleding is eigenlijk niet meer nodig, de Braun Quickstyle verfrist en ontkreukt mijn kleding in een handomdraai. Het apparaat is snel opgewarmd waardoor je het snel kunt gebruiken. Ik ben er ontzettend tevreden over!

k**********@i********* 11-09-2024
Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

De kledingstomer heeft een mooi design en heeft een luxe uitstraling. Het is een eenvoudig apparaat in gebruik. Dit stoomapparaat heeft meer stoomkracht dan vergelijkbare ‘goedkopere’ exemplaren waardoor de kreukels echt heel gemakkelijk uit de kleding zijn te verwijderen.

s**********@g******** 11-09-2024
Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Ik heb de Quickstyle 7 Kledingstomer van Braun mogen testen. De stomer warmt razendsnel op.. echt al in 30 seconden. Er zit een handig waterreservoir aan de stomer, waar je lang mee kan doen. Ook zit er een handig houdertje bij, om een hangertje aan te hangen als je gaat stomen.De kleding krijg je vrij snel kreukvrij, maar helemaal zonder strijkbout kan ik niet. Je moet wel opletten dat je de stomer niet te lang op 1 plaats houdt, anders krijg je vlekken.Kraagjes hebben echt wel een strijkbout nodig. Maar een handige aanvulling.

Sjtienuh 11-09-2024
  • Product getest

Grote maar prima kleding stomer

7,0
Ik heb dit product mogen testen gedurende een testperiode van een maand. De kledingstomer zit een een kartonnendoos met vrij veel plastic ter bescherming van de stomer. Verder zit er weinig extra's in de doos. De stomer ziet en voel stevig aan. Echter voor iemand met kleine handen ligt hij niet erg lekker in de hand. Daarnaast is hij met een vol reservoir redelijk zwaar. Voor kleine stoomklussen adviseer ik om het reservoir niet volledig te vullen daar dit al scheelt aan gewicht. De stomer warmt snel op en is daarmee ook snel klaar voor gebruik. Hij haalt kreukels netjes in 1 of 2 bewegingen uit de kleren. Het reservoir gaat redelijk lang mee en kan eruit gehaald worden om bij te vullen. Ik heb hierbij de kledingstomer voor de zekerheid van de stroom afgehaald, mij is niet bekend of dat deze eraan kan blijven. Het netsnoer ik voldoende lang om vanuit je stopcontact naar de te stomen kleren kan gaan zonder een verlengsnoer te gebruiken. Ik kan deze kledingstomer aanraden, met hou er met kleine handen rekening mee dat de grip en goed vasthouden even wennen is.

Pluspunten

• Warmt snel op
  • Snel resultaat

Minpunten

• Relatief zwaar met volle tank
  • Met kleine handen groot grip

Voldoende

Marloes 11-09-2024

Top kledingstomer

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Sinds een aantal weken gebruik ik de Braun kledingstomer. Ik heb het product ontvangen om te testen. Het product werd snel verzonden en is goed aangekomen. De handleiding vond ik voor het eerste gebruik wat summier. Dit waren alleen plaatjes. Ik had nog geen enkele ervaring met een kledingstomer dus ik wist bijvoorbeeld niet of ik het apparaat direct op kleding mocht plaatsen, of dat er bijvoorbeeld afstand tussen had moeten zitten. Uiteindelijk heb ik zelf gezocht naar een handleiding online, dit was een instructievideo van Braun zelf en dat was heel duidelijk. Het waterreservoir is makkelijk uitneembaar en makkelijk te vullen. Het apparaat warmt razendsnel op (maximaal 35 seconden). Dit laatste vond ik erg handig in de ochtend, als je lastminute besluit om toch die blouse te dragen die eigenlijk net wat te gekreukt is. Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit apparaat. Ideaal! Als het waterreservoir helemaal gevuld is, wordt het apparaat ook automatisch zwaarder. Als je dus maar een of twee kledingstukken stoomt, hoeft het niet helemaal vol en dat scheelt in het gebruik. Ik strijk nooit (hekel aan), dus voor mij prima om per dag dan even een kledingstuk te stomen. Het snoer is ook lang genoeg. Ik ben positief verrast over dit product en kan het aanraden.

Pluspunten

• Lang snoer
  • Warmt snel op

Minpunten

• Wordt zwaar bij vol waterreservoir

l*******************@l****** 11-09-2024
Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

Ik heb een hekel aan strijken, maar soms ontkom je er niet aan. Deze kledingstomer leek me ideaal omdat deze handzaam is, en ook makkelijk mee te nemen als je bijv op vakantie gaat. Het extra opzetstuk en het stukje om een kledingstuk ergens aan op te hangen zijn erg fijn! Handig dat het er bij zit. De gebruiksaanwijzing bestond uit plaatjes, die niet helemaal duidelijk waren. De 1e pogingen vroeg ik me dan ook af of ik het wel goed deed, en was ik niet helemaal tevreden over het resultaat. Echter kun je de QR code scannen, en kom je uit bij een digitale gebruiksaanwijzing. Prima, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een papieren start up, of hele gebruiksaanwijzing. Uiteindelijk ben ik toch positief! Even dat ene kledingstuk ontkreuken zonder al te veel poespas is binnen handbereik! Het gaat makkelijk, even stomen en de kreukels zijn er zo uit! Opwarmen gaat razendsnel. En hij ziet er ook nog eens stylish uit, mooi meegenomen!
Ik heb dit product mogen testen.

Limburgse! 11-09-2024

Handige kledingstomer

Geschreven voor: Braun QuickStyle 7

De kledingstomer heb ik sinds enkele weken in gebruik. De eerste indruk van het apparaat is goed: Het ontwerp is mooi en het apparaat is met één hand te bedienen. Ik gebruik het product zelf met name voor kledingstukken die al wat langer in de kast liggen en daarmee toch wat gekreukt zijn. De kledingstomer is hier echt ideaal voor. De kleding wordt weer fijn glad/mooi! Voor een hele wasmand vol met strijk zou ik het product niet aanraden, maar voor het snel/eenvoudig opfrissen van enkele kledingstukken is dit product ideaal! Het uitneembare waterreservoir is vrij snel leeg, maar aangezien je het product toch niet inzet voor een volle wasmand is dat verder geen probleem. De opwarmtijd is zeer kort. Binnen ongeveer een halve minuut kun je al aan de slag. De bediening van de kledingstomer spreekt verder voor zich, dus dat is ook gemakkelijk. Kortom, voor de kledingstukken die net wat te gekreukt uit de kast komen is dit product echt een uitkomst/fantastisch. Ik heb het product ontvangen om te testen, maar daarvoor ook overwogen om dit aan te schaffen.

Pluspunten

• Gebruiksgemak
  • Resultaat

Minpunten

• Minder geschikt voor volle wasmand kleding