We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat deze genoeg ruimte heeft om twee andere koelkasten te vervangen, goed ook dat het geluid meevalt en dat de vriezer mooi breed is.
We wensen je nog veel koelplezier!
Kim
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk dank voor de uitgebreide review. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de RF540N4SBI2.
Wij wensen jullie veel koelplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste Guus,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over design, inhoud en de verschillende zones. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Beste Marlene,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de koel/vries. Bedankt voor de enthousiaste review.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat de je zo tevreden bent over het design en de indeling.
Webcare Hisense
Pluspunten
Beste Andries,
Wow een 10! Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de koel- vriescombinatie. Zo'n leuke review, daar worden wij blij van! Het gebruiksgemak, de handige indeling en natuurlijk het mooie design bevallen gelukkig goed.
Wij wensen jou heel veel koelplezier!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.
Marijke