Ik heb voor dit product gekozen omdat wij al een Amerikaanse koelkast van LG hebben en al meer dan 10 jaar ,tot op de dag van vandaag geen enkele klacht en doet zijn werk waarvoor hij is uitstekend.
het koelgedeelte zit in de bovenste 2 deuren ,lekker breed en overzichtelijk en het opvouwbaar plateau is een uitkomst.
Wat als eerste opviel met het aansluiten van het water het gemak vh plaatsen van de waterfilter in de linker boven deur,dus konden we meteen er gebruik van maken.
de ruimte wat je nu heb met de koelkast is enorm ,met de vorige is het altijd passen en meten als je een ovenschaal of een grote pan moet plaatsen en nu geen probleem, tot nu toe geen vreemde luchtjes geroken.
De Ledverlichting is perfect je ziet alles duidelijk,de dubbele deur aan de rechterkant met de knop onder aan de deur voor het openen vh koelgedeelte is een gemak en kan je flessen in kwijt en ook makkelijk te pakken.
De 2 onderste deuren van het vriesgedeelte is ook een openbaring met de uitschuifbare lades,voorheen moest je altijd hard trekken aan de lades om het open te krijgen dus dit is een groot pluspunt.
het geluid van deze koelkast hoor je haast niet en ook het ijs wat aangemaakt wordt dat geluid is minimaal,tot dusver erg tevreden met deze eyecather in onze keuken
Pluspunten
- lades vriesgedeelte
- ruim overzicht koelgedeelte