We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste Nadine,
Wow, een 10! Goed om te lezen dat je tevreden bent met de prijs- / kwaliteitsverhouding en fijn ook dat je blij met de inhoud van deze stille koelkast.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Danny,
Een 10😊Wow, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen bij de keuze voor een nieuwe koelkast. We hopen dat je van deze koelkast net zo lang kan genieten als jouw oude koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Joyce,
Bedankt voor het schrijven van deze review. We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de Amerikaanse koelkast. Fijn ook dat inhoud bevalt en hij stil is.
We wensen je nog vele koelplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je blij bent met het design en inhoud. Fijn ook dat hij voldoet aan de verwachtingen.
We wensen je nog veel koelplezier!
Beste Mariëlle,
Er is soms niets beter dan een lekker glas koud water. Met deze Amerikaanse koelkast kunnen jij en de rest van het gezin hier naar hartenlust van drinken, zonder dat hier een aparte aansluiting voor nodig is. Het toestel staat daarnaast ook nog mooi in de keuken.
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen jullie heel veel plezier met het toestel!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Jan,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij wordt van jouw Amerikaanse koelkast en deze perfect past in de uitsparing in jouw keuken!
Bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen je heel veel jaren koele drankjes toe!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Birgit,
Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA.
Het is lekker ruim en heeft een ijsmachine!
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen jullie heel veel plezier toe van de koelkast!
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk te lezen dat de AKV778I de beste aankoop in de keuken is! Erg fijn zo'n enthousiaste klant. Bedankt voor de mooie review.
Wij wensen jou veel koelplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10! kijk daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat de koelkast aan al jouw wensen voldoet.
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat je zo tevreden bent over design van de Amerikaanse koelkast. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je nu gekozen hebt voor ETNA en dat Amerikaanse koelkast en deze nu ok zo goed bevalt.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / Mevrouw,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het geluid, inhoud en de ijs dispenser. Bedankt voor de mooie beoordeling en reviewscore.
Wij wensen jou veel koelplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en cijfer! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en ijsklontjes in de koelkast. Vooral de ijsklontjes komen met dit weer goed van toepassing ;)
Pluspunten
Minpunten
Beste Avi,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het design en werking van de koelkast.
We wensen je vele jaren vol koelplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste Willem,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw keuze voor onze Amerikaanse koelkast.
We wensen je heel veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met deze mooie Amerikaanse koelkast! De ruimte van de koelkast, de duurzaamheid en de prijskwaliteitsverhouding zijn natuurlijk super! Waar de witte kunststof bak voor is kan ik ook niet direct thuisbrengen, maar mijn collega's van de serviceafdeling kunnen jou hier vast meer over vertellen.
Pluspunten
Minpunten
Beste Andre,
Fijn dat jij zo blij bent met deze mooie Amerikaanse koelkast. Het gebruiksgemak, mooie design en de duurzaamheid bevalt jou gelukkig goed. En heerlijk om lekker fris gekoeld water met ijs te kunnen tappen!
Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel koelplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wow, wij worden omver geblazen! Een mooie 10, bedankt!
Leuk om te lezen dat jij zo enthousiast bent.
Wij zijn blij dat de mooie en ruime koelkast zo goed bevalt.
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
een 10, bedankt voor deze topscore!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de ruime indeling en het geluidsniveau.
Een aanwinst in jouw keuken!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij bij het vervangen van jouw Amerikaanse koelkast gekozen hebt voor ETNA!
Leuk om te lezen dat de handige indeling jou zo goed bevalt!
Wij wensen jou weer heel veel jaren koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste audtje,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de mooie uitstraling, het geluidsniveau en de ruimte van de koelkast, en ook goede verlichting is natuurlijk erg belangrijk.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow een 10! Bedankt voor deze mooie review! goed om te lezen dat je blij bent met het gebruiksgemak. Wij wensen je nog veel koelplezier.
Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna