Ik heb deze waanzinnige mooie koelkast mogen testen voor een aantal weken en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben.
Het heeft een zeer mooie aparte kleur wat vrijwel bij ieder keuken past. Makkelijk de verschuiven in verband met de wieltjes. Deze koelkast is zeer makkelijk schoon te maken en zie ik achteraf ook geen vlekken.
De indeling van de koelkast is heel luxe met een handige flessenrek. Dit komt voornamelijk voor mij goed uit aangezien ik altijd veel flessen in de koelkast heb staan.
Ook zijn er groenten/fruit en vlees/vis vershoud lades deze houden zeker na wat ik heb gemerkt met mijn andere koelkast de producten veel langer vers.
De vriezer is heel overzichtelijk en helemaal no frost zo is het makkelijk te zien wat er nog in de lades ligt zonder deze open te maken. Ook de led light geeft een goed zicht op zowel de vriezer lades als de koeling planken.
De koelkast kun je geheel aan de buitenkant handmatig instellen doormidden van een touchscreen. Zo heb je ook een automatische eco, fresh en vacantie stand. Mocht je de deuren te lang open laten gaat het alarm automatische af wat heel handig mocht je de deur zijn vergeten.
Soms maakt de koelkast een apart geluid ik denk voor de vershoud lades die is voor mijn persoonlijke voorkeur een beetje te hard. Maar gelukkig is dit altijd van korte duur.
Verder heeft de koelkast een home Connect app, deze kan je vanaf afstand/werk/buiten bedienen. Ook krijg je meldingen binnen mocht je perongeluk de deur open hebben laten staan.
Je kan de koelkast alvast instellen mocht je bezig zijn met boodschappen doen, staat de koelkast al helemaal goed ingesteld als je thuis komt om de boodschappen op te ruimen.
Dus zeker een hele goede testervaring!
Pluspunten
- Ruim
- Mooi uiterlijk
- Efficiënt
- Op afstand bedienbaar
- Makkelijk in gebruik