Ik was erg benieuwd naar deze koelkast en heb deze een paar weken moeten testen. Ik ben positief over wat deze koelkast te bieden heeft. Dit is ook het eerste product wat ik heb gebruikt van Haier en het heeft me positief verrast.
Het eerste wat me opviel, was het ruime interieur van deze koel-vriescombinatie. Met voldoende opbergruimte voor al mijn etenswaren en drankjes, hoef ik me nooit meer zorgen te maken over te weinig ruimte in de koelkast. De indeling is slim ontworpen, met verstelbare planken en handige deurvakken, waardoor ik de ruimte efficiënt kan benutten. De koelkast is wel hoog, dus ik kom niet bij de bovenste plank, maar ik vind dat niet erg, ik vind de ruimte belangrijker.
De Fresher Tech-lades zijn echt een gamechanger. De MyZone-lade stelt me in staat om de temperatuur aan te passen op basis van mijn behoeften, of het nu gaat om het koelen van vis of het snel afkoelen van drankjes voor een feestje. En de Humidity Zone zorgt ervoor dat mijn groenten en fruit langer vers blijven, dankzij de constante luchtvochtigheid van 90%.
Een nadeel vond ik wel de indeling van de bakjes in de deur. Ik had liever lange bakken gehad, netzoals de bovenste bak, ipv 2 losse bakken.
Tenslotte heeft de koelkast een mooie strakke en moderne uitstraling die perfect in mijn keuken past.