Mooie, ruime koel-vriescombinatie met een heel erg mooie vriezer. Ik heb voor dit merk en dit type gekozen om de goede service en kwaliteit van het merk, het aantal decibellen (geluid) en ik wilde een een hele grote vriezer. Ik heb een open keuken en een kleine woonkamer, dus is de koelkast prominent aanwezig. Hij voldoet aan de verwachting: vriezer heeft echt een hele ruime en vierkante la, waar je echt enorme formaten in kan vriezen. Ook de koelkast is ruim, je levert bij deze dus niet in op koel capaciteit door de het formaat vriezer. Ook hier is de afmeting van de lade echt super; enorm groot en gewoon vierkant.
Wat betreft het geluid was het even slikken toen hij aanging na weken zonder koelkast in een stille ruimte te wonen; de motor ging eerst (natuurlijk) echt even vol in werking. De volgende dag was hij echt 'op temperatuur' en ja, de motor slaat soms aan en dat hoor ik. Maar ik heb ook echt een uitstekend gehoor. En het geluid is zoemend en lekker monotoon, dus ik stoor me er niet aan. dat gebeurt niet vaak en als hij op temperatuur is, is het echt stil.
De deuren openen zich makkelijk, je hoeft niet al teveel kracht te zetten. Ook fijn dat de gehele zijkant als greep dient, zo kan je op elke hoogte de deuren openen. De afwerking binnenin is zeker solide.
Ik ben echt heel blij en tevreden met mijn aankoop!
Pluspunten
- ruime, vierkante lades
- In rust echt stil
- Handige deurgrepen
- Makkelijk te openen
- Mooie, solide afwerking