Nadat mijn oude Liebherr na 14 jaar het heeft opgegeven, heb ik gezocht voor een vervanger. En natuurlijk van hetzelfde merk omdat ik heel tevreden ben geweest met de oude koel-/vries combi. Door de Klantenservice werd ik geadviseerd om het model CNc 5724 te kopen omdat het ongeveer hetzelfde is als de oude koelkast. Ik wilde perse een combi met 4 vriesvakken. En zo heb ik dit nieuwe model gekocht. Het is iets anders dan de oude, maar het werkt op dezelfde manier: je kunt de temperatuur makkelijk instellen, je kunt de draagplateaus schuiven, het werd snel koud na het inschakelen, is uitgerust met EasyTwist-Ice om ijsblokjes makkelijk te maken.
Minpunten: de deuren die niet veel open gaan. Je moet daarom voorzichtig zijn wanneer je een glazenplaat/lade uit de koelkast/vriezer wilt uithalen. De VarioSafe-lade kan niet uit de koelkast gehaald worden en dat is jammer. Het is ook een kwestie van ruimte maken voor hoge pannen.
Het is even wennen aan de nieuwe indeling van de koelkast. Maar ik hoop net zo lang van dit apparaat te kunnen genieten als van de oude. Dank je wel voor de duurzame apparaten, Liebherr.