Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de LG GSLC40EPPE op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jeroen-NL 22-11-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Uitermate tevreden, strak design en fijn in gebruik

Geschreven voor: LG GSLC40EPPE

De afgelopen periode heb ik de kans gehad om dit model van LG te mogen testen;

De koelkast heeft een mooi, strak ontwerp. De deuren zijn stevig, daarnaast is de binnenkant van zowel de koelkast als vriezer handig ingedeeld. Zo zijn de deurcompartimenten erg ruim en hebben de schappen een hoogte die geschikt is voor bijvoorbeeld liter pakken of dergelijk.

De koelfunctie en luchtcirculatie zijn uitstekend. Zo beschikt dit model over 'linear cooling', hierdoor is de temperatuur gelijkmatig verdeeld en koelt het sneller. Daarnaast wordt overmatig vocht op de producten voorkomen door een goede luchtcirculatie. Bovendien beschikt dit model over een smart inventor compressor. Hierdoor wordt de benodigde koeling aangepast op de hoeveelheid producten in de koelkast. Hierdoor is de koelkast energie-efficiënter en stiller.

De dispenser is een enorm pluspunt. De dispenser beschikt over een waterfilter alvorens het water getapt kan worden. De dispenser heeft drie opties; koud water, ijs en crushed ijs. Daarnaast is de dispenser erg mooi vormgegeven, en vooruitgang vergeleken met eerdere modellen.

De koelkast voldoet aan al mijn wensen, een eventueel punt ter verbetering is het afstel mechanisme om de koelkast goed te kunnen plaatsen. Het werkt, de koelkast staat stevig en goed gepositioneerd, maar dit zou naar mijns inziens eenvoudiger kunnen.

Pluspunten

• Linear Cooling
  • Design
  • Water/ijs dispenser
  • Indeling

Uitstekend
Uitstekend