Wat een onding/stress-ding, hij gaat naar de kringloop. Je kunt, uit energie-besparings-overwegingen, niet meer voorverwarmen. Het is aan of uit. En bij AAN duurt het een minuut voor hij gaat lopen. En dat is nu net het probleem. In een minuut kan er veel gebeuren. Telefoon, werk, toilet, etc. Ik heb hem nu 2 weken en bijna dagelijks loopt het water over omdat ik toch hem (alvast) aanzet, telefoon gaat, ik vergeet de beker en daar kan ik weer gaan opruimen. Bovendien gaat er minder water in dan bij mijn vorige Senseo. Ik kan begrijpen dat de Senseo uitgaat NA het zetten van een bakkie, dan kun je zelf kiezen om door te verwarmen of niet, maar niet alvast voor kunnen voorverwarmen is voor mij een reden hem er weer uit te doen.
Daarnaast blijft er veel water bij de koffiepad "hangen", zowel op de koffiepad als ook in het rubber van de deksel. De koffiepad valt niet meer in een kuiltje maar er zit een rubberen ring in de deksel en daar blijft dus veel water in "hangen".
Een ontspannen lekker kopje koffie, nou niet met deze Senseo!
Overigens, je kunt de hoeveelheid koffie nog zelf bijregelen, zoek bij www . gebruikershandleiding . com.
Pluspunten
- Hoeveelheid water is in te stellen
Minpunten
- Kan niet voorverwarmen
- Weinig water