Na lang zoeken op verschillende sites van aanbieders, o.a. van ook grote en goedkopere aanbieders.
Ben ik toch bij ETNA uitgekomen, om verschillende redenen.
Vrienden van mij hebben een ETNA inductie kookplaat en waren daar goed tevreden over.
De afwerking is goed, de bediening is prettig met de schuifregelaars , geen uitstekende knoppen op de plaat.
En hun ervaring was dik tevreden, o.a met het geen er geboden werd met deze plaat, met namen de veiligheid.
Maar wat heeft mij er toe besluiten om voor de ETNA plaat te gaan, ondanks ik ook inductie kookplaten heb zien passeren die goed koper waren, en ongeveer het zelfde boden als ETNA.
Dat is het vertrouwde gevoel van ETNA, mijn ouders hadden een gaskomfoor en een oven van ETNA en zouden nooit iets anders kopen dan ETNA, en als ik dan aan mijn vader vroeg waarom, dan was het antwoord, degelijk, vertrouwd, sterk product en Nederlands.
En toen ik het ETNA logo zag werd ik terug geworpen naar die tijd die twee mannetjes met die smeltketel, dat heeft mij als kind altijd bezig gehouden.
Nu ik 72 jaar ben hoorde ik die woorden weer en dacht ,waar twijfel ik aan, ik vertrouw erop dat hij mij tijd zal uit dienen.
Pluspunten
- Strakke afwerking
- Schuifregelaars
- Veiligheid