We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw Westbroek,
Dank voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent bent met jouw nieuwe kookplaat.
Pluspunten
Minpunten
Beste Wim,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste Guido,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Vermoedelijk heb jij jouw review willen plaatsen bij een ander product, maar het doet ons goed dat jij tevreden bent met jouw vaatwasser.
Wij wensen jou nog heel veel schone vaat toe!
Ellen
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer /mevrouw,
Een 10😍 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en bediening van de inductiekookplaat.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je na het ontdekken van de kookplaat, je tevreden bent met jouw keuze.
Beste heer / mevrouw,
Goed om te lezen dat de kookplaat zo goed werkt op één fase. Fijn dat je er zo tevreden mee bent.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel kook- en bakplezier.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Goed om te lezen dat de installatie snel en eenvoudig verliep. Fijn ook dat hij verder aan al jouw verwachtingen voldoet. De garantie plus is ook zeker mooi meegenomen.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gebruik van de kookplaat, dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van deze kookplaat en fijn dat je het zo snel onder de knie had.
We wensen je nog veel kookplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat de kookplaat goed reageert en snel opwarmt. Ook fijn dat hij makkelijk in te bouwen was.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat installatie makkelijk verliep.
We wensen je veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10 🤩 Wat leuk om te lezen dat je, ondanks de 1 fase aansluiting, zo onder de indruk bent van jouw inductiekookplaat!
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel kookplezier toe!
Suzan