We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen voor de aanschaf van jou nieuwe kookplaat en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel kookplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow een 10! Bedankt voor deze leuke review met topscore!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en dat het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden zo goed bevallen.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! We vinden het fijn om te lezen dat de overstap van gas naar keramisch zo goed verloopt en dat hij ook makkelijk te bedienen is.
Voor het schoonmaken van de kookplaat zou eventueel een poetssteen kunnen worden gebruikt.
We wensen jullie nog veel kookplezier!
Kim
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Leuk je voor Etna hebt gekozen bij de overgang van gas naar keramisch! Het zal zeker wennen zijn, maar binnenkort weet je niet beter.
We zullen je tip voor een grotere zone meenemen en doorgeven aan de daarvoor bestemde afdeling!
We wensen je veel kook- en bakplezier!
Kim
Beste Ashley,
Bedankt voor de mooie score! Het doet ons goed te lezen dat de keramische kookplaat goed bevalt en je het een aanrader vindt.
We wensen je heel veel kookplezier toe!
Suzan
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat jullie voor ETNA gekozen hebben en je vader tevreden is met deze keuze. We wensen hem veel kookplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat het aansluiten zo eenvoudig is verlopen.
Leuk dat de werking en bediening van de kookplaat direct goed bevallen.
Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.
Ellen
Webcareteam ETNA
Geachte heer / mevrouw,
Dank u wel voor uw mooie en positieve feedback. Erg leuk om te lezen dat uw tevreden bent over de uitstraling en werking van de kookplaat.
Wij wensen u nog jaren kookplezier toe.
Marijke Webcareteam Etna
Beste heer/mevrouw,
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen deze review te schrijven. Goed om te lezen dat u een tevreden klant bent en de keramische kookplaat iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel kookplezier!
Chantal Webcareteam ETNA