We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je blij bent met de verschillende mogelijkheden van deze kookplaat. Fijn ook dat je tevreden bent met de prijs- / kwaliteitsverhouding.
We wensen je veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Wim,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent het gebruiksgemak van jouw inductiekookplaat.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Goed om te lezen dat jij zo tevreden bent met de indeling van de zones en de bediening. Fijn ook dat alles goed af te lezen is.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je veel kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Pluspunten
Minpunten
Beste Don,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de stille kookplaat eenvoudig te bedienen is en een mooi design heeft.
We wensen je veel kookplezier!
Beste heer mevrouw,
Fijn om te lezen dat je blij bent met de werking van de kookplaat. Handig dat de plaat zelf aangeeft welke zone je kan gebruiken.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer en wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Jasper,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het gebruik van deze kookplaat. Dat is waar wij het voor doen!
We wensen je nog veel kookplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs- kwaliteitverhouding, handleiding en diversiteit in instellingen.
Wij wensen jou veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste Duncan,
Hartelijk dank voor de uitgebreide review met een mooie reviewscore. Fijn om te lezen dat de kookplaat helemaal naar wens is.
Wij wensen jullie veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze mooie review.
Leuk om te lezen dat de kookplaat jou zo goed bevalt.
Het gebruiksgemak, mooie design en natuurlijk de vele mogelijkheden bevallen jou goed.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze mooie score.
Wat fijn dat ETNA aan jouw verwachtingen voldoet!
Jij bent tevreden over het gebruiksgemak en het eenvoudige onderhoud.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!
Ellen
Pluspunten
Minpunten
Beste Richard,
Een 10, wow! Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het gebruiksgemak en onderhoud van de kookplaat.
We wensen je nog vele jaren kookplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Henk,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de ruime indeling en gebruiksgemak van de inductiekookplaat.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Sjaak,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je de kookplaat aanraadt voor andere en tevreden bent met de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Op het moment zijn er wereldwijd leverproblemen met betrekking tot onderdelen of nieuw apparatuur. Wij hopen zo snel mogelijk de inductiekookplaat aan u te kunnen leveren.
Marijke Webcareteam ETNA
Beste cjm,
Dank voor uw review en geweldige cijfer; een 10! Daar zijn wij blij mee. Fijn dat deze kookplaat makkelijk is te bedienen en voldoende ruimte heeft. Wij wensen u veel kookplezier!
Chantal Webcareteam ETNA