Het eerste wat me opviel toen deze kookplaat werd geïnstalleerd, was het mooie uiterlijk, met de prachtige afwerking als bonus.
Tijdens het gebruik viel allereerst op dat er zoveel functies op zitten. Toch maar af en toe in de handleiding kijken, want ik wil er niets van missen, alhoewel het meeste voor zich spreekt.
De hob2hood functie die erop zit, is voor mij nog een beetje nutteloos, omdat ik nog een oude afzuigkap heb, maar bij vervanging zal ik daar zeker op letten, want ik neem aan dat deze functie net zo goed werkt als de rest.
De mogelijkheid om een grotere of meerdere kleine kookzones te maken, spreekt me ook aan. Voor het eerst kon ik mijn ovale gietijzeren pan volledig benutten, omdat de hele bodem warm werd, en niet alleen het middelste rondje.
Om de pan heen blijft het gewoon koel, de energie gaat alleen daarheen waar het nodig is.
De powerfunctie maakt een aparte waterkoker onnodig, want hiermee gaat het een stuk sneller!
Dankzij de geïntegreerde kookwekker, bespaar ik op de energierekening. Vlak voor het eind van de kooktijd, schakelt hij uit, waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de restwarmte.
Het lager zetten gaat ook per direct. Geen overkokende melk meer!
4 pannen is geen probleem, 4 grote pannen tegelijk, past niet (koekenpan 28cm, pan 24 cm, wok 28cm en soeppan tegelijk, is teveel)
Pluspunten
- Design
- Energiemanagement
- Veel functies
Minpunten
- Vier grote pannen tegelijk past niet