Gas-op-glas van Etna leek mij wel wat, daarom koos ik voor dit kooktoestel. Het is makkelijk in gebruik, al heb ik het nog maar 1 week gebruikt en kan ik er daarom eerlijkheidshalve niks over zeggen, want Etna vraagt mij om nu al een review te schrijven wat zeer ongepast is na 1 week gebruik en dat is tegenwoordig de marketing van bedrijven en daar ben ik het absoluut niet mee eens. Indien je beide een baan hebt, school als oppas gebruikt en er nooit bent voor je kinderen, dan moet je dit gasfornuis niet gebruiken, want het duurt veel te lang voordat iets kookt. Ze hebben nl bedacht om de onderzetters waar de pannen op staan ontzettend hoog te maken en daarom duurt het veel langer en valt dit kooktoestel absoluut dan ook niet in de categorie 'duurzaam' wat tegenwoordig grote nonsens is uiteraard, omdat er een grote organisatie achter het geheel zit van dit soort onzin verhalen. Dus verder prima kookplaat, maar als je weinig tijd hebt, doe het niet.... Ik maak kans op €250 welke elke maand wordt vergeven bij Etna en daarom plaats is deze review al wordt deze nooit gekozen, omdat het niet geheel positief is. Het zou fijn zijn dat er minder kuddedieren waren en meer mensen die nog authentiek durven te zijn. Ik vermoed dat deze review dan ook niet wordt geplaatst :) Gegroet allen die dit lazen
Pluspunten
- makkelijk schoon te maken
Minpunten
- duurt lang voordat het kookt door hoogte