Ik heb de FreeBuds SE nu ongeveer 4 weken in mijn bezit en ik kan wel zeggen dat ik heel tevreden ben met deze oordopjes.
Wat een goed geluid komt er uit deze oortjes en ze zitten heel lekker!
Het verbinden is heel simpel, als je de oplaadcase opent verschijnt een pop-up op jouw telefoon die vraagt om de eerste keer de verbinding te koppelen of te hervatten en je kan ook gelijk zien hoeveel batterij je nog beschikbaar hebt.
Door te dubbeltikken op de oortjes kun je de muziek pauzeren en weer afspelen of een oproep beantwoorden en beëindigen. Ik vind wel dat de oortjes niet altijd goed op het tikken reageren.
Het voeren van gesprekken op luidruchtige plaatsen gaat uitstekend door de ruisonderdrukking van de oortjes.
In het doosje zitten siliconen oordopjes in 3 maten, zodat je zelf kan kijken welke voor jou het lekkerste zitten
Mijn conclusie is dat ik heel tevreden ben over de FreeBuds SE.
Ze geven een mooi geluid, gaan lang mee voordat ze leeg zijn (zeker als je ze af en toe even oplaad in de oplaadcase) en zijn heel gemakkelijk in het gebruik!
Ik zou ook zeker de AI Life app downloaden, want daarmee haal je echt alles uit je FreeBuds SE (zoals kiezen uit verschillende opties voor de bediening & de perfect passende tips voor je oren ontdekken)
Pluspunten
- Lange accuduur
- Mooi geluid
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- dubbeltikken werkt niet altijd goed