Een prima koptelefoon die doet wat het moet doen: goed en mooi geluid produceren op een hoog niveau. Dat is de basis van deze review, want dat is wat deze koptelefoon doet.
Ik weet niet veel van hoge en lage tonen, ik weet alleen dat de muziek vanuit deze koptelefoon kwalitatief dikke prima is. Ruimtelijk geluid en niet het gevoel dat het in een koekblik gevangen zit. Lekker bass, zonder de hogere tonen (ga ik het toch proberen) kracht verliezen.
Knoppen op de koptelefoon werken instinctief. Daarnaast is deze aan te sluiten aan twee apparaten tegelijk en schakelde deze vlekkenloos over. Wat ook echt een dikke plus is van deze koptelefoon is de batterijduur. Deze koptelefoon gaat gemiddeld 60 tot 70 uur mee bij normaal gebruik. Lekker lang gebruiken tijdens werk, zonder tussendoor op te hoeven laden.
Wat ik wel jammer vind is dat deze koptelefoon geen noise cancelling heeft. Hier ben ik zo gewend aan geraakt, dat het weer ontwennen is als het er niet is. Hoewel de koptelefoon over de oren heen zit, in plaats van erop, sluit deze al prima af voor de omgeving. Met geluid erbij hoor je sowieso niet heel veel meer van de directe omgeving. Maar een gillend kind in een vliegtuig zal deze er niet uit kunnen filteren helaas.
Ik heb hier ook vergaderingen mee gedaan, maar daar vind ik hem niet top voor. Geluid klinkt dan wat vreemd, maar dat kan ook aan mijn plugin liggen. De microfoon is prima, maar niet super.
Dan als laatste: de koptelefoon is ook handig op te vouwen, waardoor deze makkelijker mee te nemen is. Licht gewicht en daarmee sjouw je je geen hernia.
Kortom, prima koptelefoon voor de prijs die ervoor staat. Het gaat om het geluid en dat is echt lekker. Daarnaast kan je lekker lang blijven luisteren, dus start die Harry Potter Marathon op Storytel maar op!
Pluspunten
- Lange batterijduur
- Gemakkelijk te gebruiken
- Verbinden met 2 apparaten tegelijk
- Ruimtelijk geluid
Minpunten
- Geen noise cancelling
- Niet de beste microfoon (ook niet de slechtste)