Zo dan 😊
Jeetje wat een geweldige oordopjes.
Ik heb de oordopjes mogen testen en was al verrast toen ik ze binnen kreeg.
De verpakking is niet meer met onnodig veel plastic en volgens mij recyclebaar.
Na het openen zie je direct al de QR code, als je die scant kan je de applicatie downloaden om de Buds te koppelen met je toestel. Het koppelen gaat enorm eenvoudig en de stappen worden in de applicatie duidelijk uitgelegd.
In de app is inzichtelijk hoeveel percentage batterij zowel de Buds hebben als de case, want ja immers als de buds (bijna) leeg zijn kan je ze in de case nogmaals opladen, dit is wel erg handig als je onderweg bent!
Je kan ze via de applicatie helemaal naar eigen wens instellen en zo ook de Noise cancelling en dergelijke veranderen en aanzetten. Je kan er ook voor kiezen om de applicatie te laten kiezen wat te doen qua geluid aan de hand van je locatie, dit nog niet helemaal ondervonden maar wel erg interessant.
Mijn huidige oordopjes waren versleten en gingen niet lang mee, deze echter gaan echt wel serieus lang mee moet ik zeggen… Heb ze nu na opladen al denk ik 8 uurtjes gebruikt op 1 accu lading en de geluidskwaliteit is echt optimaal!
Ze zitten enorm lekker in je oren en ik moet zeggen bij deze heb ik minder het gevoel dat ze eruit “Ploppen”als bij mijn vorige oortjes van een ander bekend merk. Echt super ergonomisch
De Bass is echt goed en net als de hoge tonen niet overheersend, De kwaliteit loopt ook niet achteruit als je het geluid harder zet. De DSEE doet zijn naam eer aan zeg maar 😉
Zodra je gebeld wordt kan je via de oordopjes communiceren, ook dat loopt vlekkeloos en na navraag gedaan te hebben horen mijn contactpersonen geen irritante omgevingsgeluiden of dergelijke en merken op dat ze niet in de gaten hebben dat ik aan het bellen was via oordopjes.
Qua communiceren, je kan ze dus ook via de voice assistant benaderen en zeggen dat je een bepaald nummer wilt afgespeeld hebben of iemand bellen… Super handig 😊….
Wat ik wel enorm jammer vindt is dat je ze niet draadloos kunt opladen?
Pluspunten
- ergonomisch
- noise cancelling
- pairing eenvoudig
Minpunten
- niet draadloos opladen
- lusje aan case