Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bowers & Wilkins Pi6 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

h**********@g******** 25-11-2024

7,0
Als het om geluidskwaliteit gaat, zijn de Bowers & Wilkins Pi6 echt geweldig. De bas is krachtig en diep, de midden- en hoge tonen blijven mooi helder, en alles blijft goed in balans. Ik luister graag naar verschillende muziekgenres, van rock tot klassieke muziek, en deze oordopjes weten overal goed mee om te gaan. Vooral bij nummers met veel lagen hoor je echt elk detail, en dat is waar deze oordopjes in uitblinken.
Het probleem zit hem echter in het comfort. Na een uur dragen voelde ik de oordopjes echt in mijn oren drukken. Ze zijn simpelweg iets te groot en zwaar, en dat maakt ze niet fijn voor lange luistersessies. Tijdens het lopen of bewegen merk je ook dat ze langzaam uit je oren kunnen glijden, wat behoorlijk storend is. De batterijduur van 8 uur is oké voor een werkdag, maar als je langere luistersessies plant, zul je ze waarschijnlijk tussendoor moeten opladen. Gelukkig laadt het oplaadcase snel op, wat de situatie iets beter maakt.
De noise cancelling is prima voor rustige omgevingen, zoals een café of een kantoor, maar als je je in een lawaaiige omgeving bevindt, zoals een vliegveld, zul je merken dat het niet alle geluiden volledig dempt.

MarjoP 22-11-2024
  • Product paar maanden in bezit

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Bowers & Wilkins Pi6

Ik heb deze in-ears een poosje in gebruik en ik ben er heel erg blij mee. Je merkt echt aan alles dat dit goede kwaliteit is. Er zitten verschillende maten opzetstukjes bij, waardoor je voor ieder oor de juiste maat kunt kiezen; ik gebruik voor ieder oor een andere maat, waardoor de oortjes in beide oren eigenlijk perfect zitten. De oortjes zien er hoogwaardig uit en de geluidskwaliteit is zeer goed. De noise cancelling werkt zeer prima (deze filtert niet alle geluiden, maar wel de meest omgevingsgeluiden). De batterijduur is ook nog eens goed (7 a 8 uur luisteren lukt prima). Al met al ben ik dus heel blij met deze in-ear headphones.

Pluspunten

• kwaliteit geluid
  • design

s************@h********** 22-11-2024

Bowers & Wilkins Pi6 Blue earbuds

7,0
Goede geluidskwaliteit, maakt de muziekervaring nog een pak beter.
Batterij gaat lang mee.
Earbuds zien er mooi & modern uit.
Minpuntje, ondanks de verschillende maten oordopjes geprobeerd te hebben, blijven ze soms niet goed zitten.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Design
  • Langdurig batterij

Minpunten

• Pasvorm
  • Prijs

Branco.98 06-11-2024

Zeer goede oortjes

10,0
Ik heb onlangs de Bowers & Wilkins earbuds getest en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en het gebruiksgemak. Al tijdens de installatie merk je dat je met een premium product te maken hebt. Via de bijbehorende app kun je het geluid en de instellingen helemaal naar wens aanpassen. De pasvorm was nieuw voor mij, maar zit verrassend comfortabel. Je vergeet bijna dat je ze draagt! Toen ik een klein probleem had met een van de oordopjes, werd dit door de klantenservice meteen opgelost – heel fijn. Ook bellen gaat probleemloos dankzij de ingebouwde microfoons, en de noise cancelling is een echte plus. Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die van goede geluidskwaliteit houdt.

Misslimeleaf 06-11-2024
  • Product getest

Fijne earbuds met goede geluidskwaliteit, een aanrader!

Geschreven voor: Bowers & Wilkins Pi6

Ik heb deze earbuds ontvangen om te testen en heb ze inmiddels een aantal weken in gebruik. Ik zal ze ook zeker blijven gebruiken! Ik ben snel overprikkeld en luister daarom als ik onderweg ben in de bus of de trein graag naar muziek. De geluidskwaliteit van deze earbuds is super, muziek klinkt echt goed. Daarnaast hebben deze earbuds een noise cancelling functie die geluid van buitenaf blokkeert zodat je helemaal op kunt gaan in je muziek. Podcasts zijn ook goed te volgen, stemmen klinken helder in deze oordopjes. Telefoongesprekken voeren is gemakkelijk dankzij de ingebouwde microfoons.

Ik ben minder tevreden over de touch bediening via de oordopjes zelf. Dit werkte maar sporadisch. Zo zou je met 1 tik op de oordopjes je muziek op pauze moeten kunnen zetten, maar dit werkte maar een deel van de tijd. Met 2 tikken ga je naar het volgende nummer, wat soms ook gebeurde als ik maar 1 keer tikte. Ik gebruik de touch bediening hierdoor eigenlijk niet en pak gewoon mijn telefoon. Ik vind dit zelf geen dealbreaker.

Al met al ben ik tevreden over deze oordoppen, ze zitten nu standaard in mijn tas voor onderweg!

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Mooie kleur
  • Ook handig om mee te bellen
  • Noise cancelling werkt erg fijn

Minpunten

• Touch bediening werkt maar een deel van de tijd

p**************@h********** 26-10-2024

7,0
Ik heb het product gekregen om te testen.
De volgende pluspunten zijn voor mij van toepassing;
- gebruiksvriendelijke app
- batterij gaat lang mee
- oortjes dragen comfortabel, zelfs als je een paar uur in hebt.
- oortjes blijven goed zitten
- in mooie kleurtjes te verkrijgen
En het belangrijkste, het geluid van muziek. Zo ontzettend mooi en helder.

De volgende minpunten:
- ruisonderbreking werkt bij bellen niet altijd even goed. Het lijkt aan/uit te gaan, afwisselend. En achtergrond geluid wordt door microfoon juist versterkt.
- vrij prijzig.

e*******@h********** 24-10-2024

7,0
De oortjes zijn van kwaliteit echt goed kvind alleen de prijs is wel duur. Het geluid is wel goed alleen te weinig bas vind ik. Ze zitten wel mooi in je oor.

deroo 21-10-2024
  • Product getest

Goede Premium oortjes van B&W met handige app.

Geschreven voor: Bowers & Wilkins Pi6

De oortjes van B&W veerbinden vlekkeloos via bluetooth op mij Pixel Pro. De app met aanvullende instellingen is ook een plus! Ruisonderdrukking is erg goed vanwege de voor mij perfecte pasvorm. Niet bang om ze te verliezen wat ik altijd wel had met mijn JBL en airBuds vanwege de toch neit geringen vervangingskosten. Dan is het fijn dat je voelt dat je ze niet zomaar verliest. Ze hebben echt een premium en zijn de (aanbiedings)prijs meer dan waard. Eigenlijk het enige waar ik verbetering zie is de aansluiting op het oplaaddoosje die ik helaas moest vervangen. Draadloos werkte bij mij op de oplaadpad gelukkig goed.

Pluspunten

• ruisvrij
  • helder geluid
  • batterij

Minpunten

• doosje is kwetsbaar

kris01 16-10-2024
  • Product getest

Kristalhelder geluid en excellente pasvorm

Geschreven voor: Bowers & Wilkins Pi6

Ik heb deze earbuds ontvangen om te testen en ik ben er heel blij mee. Door de optimale pasvorm, passen ze perfect in mijn oren, zonder dat ik bang moet zijn dat ze er uit zullen vallen. Dit is voor mij één van de belangrijkste voorwaarden. Het geluid is zeer zuiver en duidelijk en de noise-cancelling doet wat het moet doen. Ik vind dat de batterij lang meegaat en het opladen is een fluitje van een cent d.m.v. de case. De kwaliteit is dus erg goed, alleen de ingebouwde microfoon vind ik minder, dus voor mij zijn deze earbuds minder geschikt om te bellen.

Pluspunten

• perfecte pasvorm
  • kristalhelder geluid
  • goede noise-cancelling

Minpunten

• ingebouwde microfoon is niet optimaal
  • redelijk duur

Will038 11-10-2024

Top oordopjes

10,0
Ik heb deze oortjes ontvangen vanuit Freeviews om te testen en doe dit nu al weer even. Ik ben super te spreken over deze oordopjes en zou ze aan iedereen aanbevelen. Ze zitten goed in de oren, zijn gemakkelijk in gebruik te nemen en te koppelen en werken daarnaast perfect. Ze zien er goed uit, maar de geluidskwaliteit is ook erg hoog. De noisecancelling werkt super goed net als de microfoon tijdens bijvoorbeeld het bellen. De bediening is simpel en ze zien er ook nog eens erg goed uit. Een echte aanrader dit!

Pluspunten

• geluidskwaliteit