JBL staat bekend om het warme diepe bas geluid, zo ook bij deze koptelefoon. Meestal pas ik zelf nog wel even het geluid aan via een equalizer app (waarmee je de hoge tonen ook wat beter naar voren kan halen en desnoods de bas wat minder). Al die toonfrequenties zijn goed in te stellen (via een EQ-app) en komen ook heel goed door, dus de kwaliteit is erg goed.
Deze koptelefoon biedt echt waar voor zijn geld. Licht, snel opgeladen en een lange accuduur. Het is geen 'over-ear' koptelefoon maar 'on-ear' maar dat hindert niet het geluid komt ook buiten heel goed door zonder last te hebben van omgevingsgeluiden. Bluetooth verbinding werkt feilloos (moet ook wel want verbinding met een kabel is niet mogelijk). En handig dat er ook een microfoon in zit natuurlijk, zodat draadloos een bellen mogelijk is. Alle knoppen aan de zijkant werken perfect (hard/zacht/volgend nummer etc.). Ook goed inklapbaar dus gemakkelijk op te bergen.
Een over the ear koptelefoon zou wellicht wel wat comfortabeler zitten met name als je 'm heel lang draagt maar het valt me op dat hij nu al soepeler zit dan toen ik hem kocht.
Ik heb er maar 22 euro voor betaald en dat is echt een koopje, ben er superblij mee en gebruik hem praktisch elke dag, o.a. op de fiets of bij het wandelen.
Pluspunten
- Geluid
- Gebruiksgemak
- Bediening
- Batterijduur
- Prijs