---------- nieuwe review 19-01-2012----------
Deze minivac gekocht omdat de lion accu techniek mij aansprak. Deze hebben nl geen memory effect en gaan dus veel langer mee. Was ook zeer blij met dit stofzuigertje, hij zuigt goed en is handzaam in gebruik. Echter na 1 maand kon ik na een klusje het apparaat niet meer uit schakelen {zelfde probleem als review hieronder}. Terug gegaan naar de kijkshop en een nieuwe gekregen. Na nog geen 2 maanden deed bovenvermelde euvel opnieuw van zich spreken. Kontakt gezocht met Philips en kon wederom een nieuwe krijgen echter had ik mijn vertrouwen verloren in dit ding. Terug naar de kijkshop en kon een andere kruimeldief uitzoeken. Gekozen voor een Rowenta Air; zie review aldaars.
---------- oude review 02-01-2012 ----------
Nog geen 3 weken oud en slechts enkele malen gebruikt, deed zich een vaker voorkomend probleem voor: apparaat liet zich niet meer uitschakelen. Kortom: een defecte aan/uit-schuif. Op diverse reviewsites wordt bovenvermeld euvel vermeld. Je zou dan toch denken dat Philips dat inmiddels heeft verholpen, nee dus. Apparaat retour gestuurd naar bol en geld terug ontvangen. Ik heb maar voor deze optie gekozen ipv vervangend exemplaar, lees hier en daar dat sommigen al aan hun 3de zitten. Jammer dat de aan/uit knop konstruktueel niet goed is, verders nl een pracht apparaat die goed zuigt.