Het design is erg mooi, daar scoort dit product wel punten mee! Het ziet en voelt er erg degelijk en kwalitatief goed aan! De opzetstukken zijn makkelijk erop te klikken ( er zit een schuifje op ) dit was in het begin even zoeken maar toen ik het wist schoof je het zo erop en eraf.
Voor alles wat je je kan bedenken zit een opzetstuk bij. Ik vind een wel een beetje lastig / onhandig dat is die voor dicht bij de hoofdhuid te stijlen. Deze heb ik na het testen ook niet meer gebruikt.
Vooral het opzetstuk die je kan draaien ( de grote ) is het favorietje! Maar.... het kost wel echt veeel meer tijd dan gewoon fohnen. Ik vind persoonlijk het resultaat dan niet de tijd waard. Ik denk dat dit ook een kwestie van heel veel oefenen is.
Je haar gaat wel meer glanzen, de opzetstukken worden ook erg heet dus je hebt een beetje het idee van een stijltang ( de glans ).
Na het gebruik pluiste mijn haar aanzienlijk minder. Wel ook een minpuntje hierbij is dat doordat je er lang mee bezig bent in je haren word mijn haar wat vettig. Voor mij wel een groot minpuntje.
Ik had iets meer volume verwacht van dit product. Misschien omdat ik er nog lang mee moet oefenen? Ik vind het niet super handig i.v.m. de tijd die ik eraan kwijt was. Fohnen voor dagelijks gebruik gaat net wat makkelijker en sneller. Maar wie weet voor speciale gelegenheden dat ik de haar fohn borstel weer uit ga proberen :)
Pluspunten
- Anti pluis
- Kwaliteit
- Design
- Veel opzetstukken
Minpunten
- Kost veel tijd
- Opzetstukken worden heel heet
- Haar wordt sneller vettig