Is er iets beters dan dyson airwrap voor persoonlijke haarstyling? Ja, de nieuwe dyson airwrap complete long. Ik gebruik al jaren de vorige versie van dyson airwrap en de schade aan mijn haar door hitte en styling is aanzienlijk verminderd, waardoor ik minder haarproducten gebruik, wat het beste is voor mijn haar en mijn portemonnee. Dus investeren in nieuwe dyson airwrap was een bewuste keuze waar ik heel blij van ben.
Sinds ik dyson airwrap complete long heb gekocht, hoef ik niet meer gebruik te maken
van andere stylingtools zoals droger, krultang of stijltang.
De coanda luchtstroom droogt mijn haar sneller. De unidirectionele stroom maakt de stap van het stylen, zoals rechttrekken of krullen, sneller.
De firm borstel borstel en zachte borstel hebben een iets ander ontwerp en 100% effectief in het rechttrekken van het haar. Pakt al het haar effectief vast en maakt het in één keer glad.
Ik hou van grote krullen, dus ik heb de airwrap barrel van 1,6 inch geprobeerd, schakelaar om van richting te veranderen maakt het snel af met zachte krullen die lang blijven.
Ik ga momenteel door postpartum haaruitval en droogheid. Mijn haar is meer pluizig, maar met mijn nieuwe dyson duurt het slechts 10-15 minuten om het te drogen en te stylen.
Pluspunten
- Minder stylingopzetstukken om mee te reizen,
- Hou van de coanda luchtstroom droger
- borstels grijpen het haar beter vast
- de airwrap-vaten niet hoef te verwisselen