Dit product mogen testen vanuit Insiders. Kritisch positief aan de test begonnen. Met beginnend grijs slag/krullend en snel pluizend haar ben je dat al snel.
De opzetstukken waren in het begin een uitdaging om goed te bevestigen, eenmaal erop ging de rest ook vanzelf. De föhnborstel is qua gewicht goed, voor kleinere handen ligt deze minder goed in de hand. Erg prettig is dat het snoer meedraait. Met drie standen, een koud en twee warm kun je bijna alle kanten op.
Van de vijf opzetstukken is de platte borstel favoriet. Al kammend je haar drogen en snel klaar. Gebruik je geen verzorgingsmiddelen, dan blaast je haar toch aardig pluizend en statisch op. De kleine en grote borstel vond ik beduidend minder. Met lang pluizend haar lukt het drogen op zich wel, maar een mooi Krul maken resulteerde vaker in het vastdraaien van mijn haar in de borstel.
Het opzetstuk waarbij je de tanden kunt indraaien is perfect om je haar af te stylen met een mooie slag of zelfs mooie krullen en het uiteinde wordt niet warm.
Tot slot is er nog een kleine föhnmondstuk, deze is goed te gebruiken om je haar snel te drogen zonder dat je wilt modelleren.
Deze föhnborstel kun je absoluut niet vergelijken met een krulborstel. Hij blaast veel harder en ik zou niet adviseren om de föhnborstel met drooghaar te gebruiken.
De föhnborstel maakt redelijk wat geluid en de mondstukken zijn erg warm als je ze gelijk wilt verwijderen.
Wat ik erg prettig vind is dat er een mooi stoffen bewaartas bij zit, daardoor altijd alles bij elkaar.
Pluspunten
- Föhn en krulborstel in één
- Meedraaiend snoer
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Opzetstukken worden erg warm