Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Ik was zo iemand die haar haar bijna nooit krulde omdat ik het maar gedoe vond. Sinds ik deze krultang heb is het mijn go-to kapsel! Zelfs mijn dikke bos haar is binnen een mum van tijd gekruld. De tang is makkelijk te gebruiken en hij is ook echt binnen 30 seconden opgewarmd, heel handig. 19mm lijkt smal maar je kunt er ook prima grove golven mee maken. Let er wel op dat er een “opening” zit tussen het warme gedeelte van de krultang en het stuk waarmee je je haar vastklemt (daar waar ze aan elkaar vastzitten), dus dat je daar geen haar tussen stopt (anders krijg je geen grip).
Super fijne krultang, warmt snel op en je kunt direct aan de slag! Maakt super mooie krullen die goed en lang blijft zitten, verder is de krultang op temperatuur af te stellen voor de juiste haardikte. Ik ben er in ieder geval superblij mee!!
Dit product werkt helemaal naar mijn verwachtingen. Mijn krullen zitten de hele dag goed! De krultang zelf werkt heel makkelijk en de temperatuur is heel snel op de gewenste warmte.
Fijne krultang. De krultang is snel warm en is makkelijk in te stellen op verschillende temperaturen. De krul zat er snel in en bleef lang zitten. Het meedraaiende snoer is ook praktisch.
Fijne krultang, warmt snel op en stopt met knipperen als het op de gewenste temperstuur. Dat is wel erg fijn. Verder maakt het mooie krullen! Echter heb ik een beetje moeite met de puntjes goed te krullen,omdat mijn haren in laagjes geknipt is.
Super blij met mijn nieuwe KRULTANG, eindelijk creëer ik de krul die ik wil! Zonder mijn haar te beschadigen! Deze krultand glijdt super makkelijk door mijn haar heen en maakt het stylen gemakkelijker en zorgt ook nog voor een super glad resultaat...!!!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?