De betaling, bezorging ging snel en prima vanuit Coolblue.
Daarnaast was de informatie prima op de site van The Insiders.
Het uitpakken was prima en geen probleem. De installatie van het apparaat ging goed en snel. De connectie met de Rowenta App duurde lang, deze bleef hangen op 93% voor 10 minuten, alvorens ik op X heb gedrukt. Daarna was er toch connectie via de WiFi tussen app op telefoon en de PU8080. Het losmaken van display ging makkelijk en daarna de check in de ruimte snel en goed. Zowel instellingen aanpassen/wijzigen via het apparaat als via de WiFi ging prima. Het geluidsniveau is aan te passen (schaal 1 tot en met 10) waarbij de 1e vier geruisloos zijn en daarna oplopend. Dit waren de eerste vier dagen.
Het apparaat nu een paar weken in huis, hij is redelijk groot, maar toch makkelijk te verplaatsen. Wij hebben hem in meerdere ruimtes getest en je merkt dat er in elke ruimte andere info naar boven kwam, maar ook dat de lucht gezuiverd werd. Zeker op de slaapkamer werden wij beter wakker met minder niezen. Als je hem in de keuken/eetkamer plaats, geeft het apparaat ook aan dat rond het koken er meer 'verontreiniging' in huis is, maar binnen een aantal minuten (hangt er vanaf wat je klaarmaakt) wordt dit ook snel en goed gezuiverd.
Pluspunten
- Stil
- Duidelijk status overzicht op display en in app
- Slapen beter door de luchtzuivering
Minpunten
- Ietwat groot voor kleine ruimtes