Philips PureProtect Mini 900-serie - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PureProtect Mini 900-serie op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,9

t*******@l****** 13-11-2024
  • Product getest

Ik heb de Philips luchtreiniger AC0951/13 mogen testen, en mijn ervaring is over het algemeen zeer positief. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, en het strakke design past goed in onze woonkamer. Wat betreft het geluidsniveau is hij helaas wat minder stil dan verwacht, vooral op hogere standen. Dit kan soms storend zijn, maar de effectiviteit van het apparaat maakt dat grotendeels goed.

Met een baby en een hond in huis hecht ik veel waarde aan schone lucht, en hierin stelt de luchtreiniger zeker niet teleur. Ik merk dat het apparaat geuren en stof effectief vermindert, wat belangrijk is voor een gezonde leefomgeving. Het geeft me een gerust gevoel dat mijn baby in een ruimte is met schonere lucht, vrij van allergenen en huisdiergeuren. De capaciteit van 65 m2 is ideaal voor onze woonkamer en zorgt dat de lucht door het hele huis fris aanvoelt.

Al met al ben ik erg tevreden en zou ik deze luchtreiniger zeker aanraden, vooral voor gezinnen die aandacht willen besteden aan de luchtkwaliteit.

Ilsevdg 13-11-2024

Krachtige Luchtreiniger voor Elk Huis

De afgelopen weken heb ik de Philips AC0951/13 mogen testen voor review.nl, en ik ben aangenaam verrast door de prestaties. Het apparaat valt op door zijn strakke en moderne design dat moeiteloos in elke kamer past. Het gebruiksgemak is uitstekend; de knoppen zijn intuïtief en de interface is duidelijk. Het verplaatsen gaat makkelijk dankzij het lichte gewicht. Overdag hoor je het apparaat nauwelijks, hoewel er 's nachts een lichte zoem is, die niet storend werkt. Qua effectiviteit doet de luchtreiniger zijn werk prima.

Pluspunten

• Modern en strak design dat goed in elke kamer past
  • Lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen

Minpunten

• Geluid kan in de hogere stand iets luider zijn

MikaDeTester 11-11-2024

Leuk product maar heeft nog zeker haken en ogen

6,0
Leuk product maar heeft nog zeker haken en ogen

Ik heb deze slimme luchtreiniger voor 2 weke mogen testen. Het product zuivert de lucht maar je moet er daarnaast zeker nog het huis doortochten door de ramen te openen. Op zichzelf zuivert het product de lucht namelijk niet voldoende. De luchtreiniger heeft 3 standen; 1 nachtmodus die eigenlijk niets doet, 1 gewone stand die best veel herrie maakt (je kan geen gesprek voeren met het apparaat op de achtergrond), en 1 turbo stand waarbij je moet oppassen dat hij niet wegvliegt. Al met al een leuk apparaat maar het heeft zeker nog gebreken

• Heeft een app

Minpunten

• Veel herrie
  • Zuivert niet voldoende

Onvoldoende
Onvoldoende

EstherRK 11-11-2024

Compacte luchtreiniger werkt goed

De luchtzuiveraar ziet er mooi uit, is compact en gemakkelijk te (ver-)plaatsen. De installatie en bediening van het apparaat is niet ingewikkeld en kan handmatig of via de app. In de app is de luchtkwaliteit (buiten en binnen) zichtbaar.

Het apparaat heeft een stille nachtmodus (voor het gebruik in de slaapkamer). Er is dan een heel lichte zoemtoon te horen (niet storend). De lucht wordt dan wel gezuiverd, maar is niet de hele nacht binnen de marges (in app terug te vinden).
Voor de woonkamer is de automatische stand het prettigst om te gebruiken. In de mediumstand vind ik het apparaat te luidruchtig.

Dat de lucht wordt gereinigd, merk je vooral als er meerdere mensen in de ruimte zijn of tijdens het eten koken. Wanneer de luchtkwaliteit buiten slechter is, gaat het apparaat in de automatische stand aan om de lucht te reinigen. Ik hoop het het apparaat ook helpend is bij hooikoorts, maar dat heb ik nog niet kunnen merken omdat het hooikoortsseizoen voorbij is.

Het schoonmaken is goed te doen. Het filter is gemakkelijk schoon te zuigen.
De bijgeleverde handleiding is wat summier. De plaatjes laten duidelijk zien hoe je het apparaat moet installeren, maar ik miste informatie (zoals waar het apparaat geplaatst moet worden -op de vloer of op een tafel-).

Dit product heb ik enkele weken mogen testen.

Pluspunten

• stijlvol
  • compact
  • eenvoudige bediening

Minpunten

• medium- en turbostand luidruchtig
  • summiere handleiding

Ineke83 09-11-2024

Fijne en stille luchtreiniger

7,0
Deze luchtreiniger is compact en ziet er mooi uit. Hij is licht dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte.
Wij hebben deze mogen testen in een periode dat we griep hadden in ons huis en ik had gelezen dat de lucht reinigen ook goed is om verspreiding tegen te gaan. Meestal worden we allemaal achter elkaar ziek, maar dit keer niet.
In de app kun je goed bijhouden wat de lucht waardes zijn en of dit goed is. Je kunt veel verschillende dingen aflezen. Ook hoe de luchtkwaliteit in je omgeving is, dat haalt hij denk ik van het internet. maar het geeft ook een goede indicatie voor pollen.
Al met al best een veelzijdig apparaat. Je kunt niet echt weten of meten hoe goed hij het doet. Maar aan de waardes kun je wel zien wat voor effect het heeft in de ruimte waar je hem zet.

Pluspunten

• Stil
  • Licht
  • Informatief

Minpunten

• Veel meldingen van de app

o***********@g******** 07-11-2024
  • Product getest

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen en ben zeer tevredwn over de werking ervan.

Tijdens het schoonmaken van de slaapkamer besloot ik de Philips AC0951/13 luchtreiniger aan te zetten, en ik merkte direct hoe effectief hij stof en kleine deeltjes uit de lucht filterde. Het resultaat was een fris gevoel in de kamer, perfect voor na een opruimbeurt.

Wat ook prettig is, is de stille werking in de slaapstand. In deze stand hoor je hem nauwelijks, waardoor je ‘s nachts ongestoord kunt slapen terwijl de lucht in de kamer wordt gezuiverd.

De app-ondersteuning is bovendien een handige toevoeging, hoewel hij niet noodzakelijk is om de luchtreiniger goed te gebruiken. Zelf vind ik het fijn dat ik hem ook zonder wifi kan bedienen, vooral ’s nachts. De verschillende standen bieden flexibiliteit, al kan de automatische modus wat onverwachts aanvoelen als hij plotseling harder gaat werken om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Ik zou het zeker aanbevelen, vooral aan mensen met huisdieren of een allergie voor stof.

d***************@h********** 07-11-2024
  • Product getest

Ik heb de Philips luchtreiniger AC0951/13 mogen testen, en die slaapstand is echt top! Hij is fluisterstil, dus ideaal voor ‘s nachts. En je merkt het verschil wel de volgende ochtend – de lucht voelt gewoon frisser.

Met de app kan je hem makkelijk bedienen, zelfs zonder wifi – superhandig als je, net als ik, ’s nachts alles uitzet. De andere standen werken ook prima, maar in de auto-stand kan hij soms ineens gaan blazen en dat is afleidend.

Ik heb hem ook aan gehad bij het bakken van een biefstuk. Nou, Hij ging flink tekeer om de lucht te zuiveren. Ik had wel verwacht dat de geurtjes de volgende dag minder waren.

k******@g******** 06-11-2024
  • Product getest

De werking is top, ook het filter is na 3 weken pas 5% vervuild. De app werk goed en soepel. Instructies zijn duidelijk. Enigste nadeel is dat hij ondanks de handmatige timer instellingen soms in de nacht aanslaat. Dit kan je wel handmatig weer oplossen door hem zelf op slaapstand te zetten. Maar ik hou wel van het gemak dat alles automatisch gaat. Ik heb hem mogen testen en wij zullen hem zelf ook aanschaffen.

c*******@h********** 06-11-2024
  • Product getest

De Philips luchtreiniger geeft een aangename frisse lucht. Het is een mooi apparaat en past daardoor fijn in de woonkamer. Je hebt verschillende standen, van laag tot hoog. De slaapstand maakt nauwelijks geluid wat erg aangenaam is. Als je in korte tijd de kamer gereinigd wilt hebben kun je kiezen voor de turbostand. Deze maakt veel geluid, maar kun je vervolgens weer lager zetten. Je hebt ook een automatische stand die op basis van de vervuiling de reinigingsstand kiest. Ik vind het een fijn apparaat wat ook zorgt voor minder niesen, waar ik het ook echt voor wil gebruiken. Ook na het schoonmaken merk ik dat ik minder last heb van mijn allergieën. Ik heb dit apparaat mogen testen en ben blij verrast.

Dk18 05-11-2024

Erg fijne luchtzuiveraar

De Philips luchtreiniger heeft onze verwachtingen overtroffen. De app is geweldig – eenvoudig in te stellen en met directe updates over de luchtkwaliteit. De luchtreiniger is ideaal om te gebruiken in combinatie met de timerfunctie, zodat we altijd verzekerd zijn van frisse lucht zonder er constant op te letten. Wat ik vooral fijn vind, is hoe goed het apparaat aangeeft wanneer er iets mis is in de kamer. Dit geeft me het vertrouwen dat de lucht schoon en gezond blijft. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare luchtreiniger die doet wat hij belooft!

j***********@g******** 04-11-2024
  • Product getest

Ik heb de afgelopen periode dit apparaat getest en ben tevreden over de functionaliteiten. De installatie verloopt eenvoudig; het filter is gemakkelijk te plaatsen volgens de bijgeleverde beschrijving. De Philips-app maakt bediening gemakkelijk en intuïtief. Ik heb de toetsen boven op het apparaat nauwelijks gebruikt. De display toont basisinformatie die via de app onzichtbaar kan worden gemaakt. Op de slaapkamer is het ideaal dat de hoeveelheid licht kan worden geminimaliseerd.In de slaapmodus werkt het apparaat zeer stil, mijn vrouw en ik horen het niet tijdens onze slaap. Ik hoopte dat het apparaat mijn verkoudheidsklachten tijdens het slapen zou verminderen, en hoewel het nog te vroeg is voor een definitief oordeel, merk ik al verschil. Ik word minder vaak wakker met een verstopte neus. Ik ben benieuwd of dit effect aanhoudt in andere seizoenen.Kortom, dit apparaat is eenvoudig te bedienen, compact en daardoor makkelijk te verplaatsen. Het rustige design en de aanpasbare lichtsterkte zijn pluspunten. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om verschillende standen te programmeren voor optimale luchtkwaliteit.

m*********@y******** 04-11-2024

Fijne compacte luchtreiniger

Ik mocht deze luchtreiniger een aantal weken testen en dat is niet tegen gevallen.

Allereerst heeft de luchtreiniger een mooi compact design die niet misstaat in de slaapkamer. Daar wil je 's nachts uiteraard slapen zonder lawaai. Met de nacht modus is hij fluisterstil. De bediening is ook heel eenvoudig bovenop het apparaat met de tiptoetsen of via de gratis app. Voor overdag heb ik gebruik gemaakt van de automatische stand. Uiteraard ook wel even medium en turbo geprobeerd. Dan reinigt hij sneller maar maakt uiteraard veel meer geluid.

In de Air+ app krijg je veel info over wat er precies gereinigd wordt en ook veel info over het weer buiten. Het percentage over hoe vuil het filter is en wanneer het filter vervangen moet worden. Die zijn niet goedkoop maar gaan hopelijk wel een tijd mee. Je kunt ook een timer instellen.

De luchtreiniger heeft een mooi display wat in nachtstand automatisch dimt en je er dus ook geen last van hebt met slapen.

De lucht in de slaapkamer voelt schoner, ook met onze 2 katten. Maar superveel verschil merk je ook weer niet. Hij lost het snurken van mijn vriendin helaas niet op.

Verder raad ik het apparaat wel aan en geloof ook zeker dat het zal helpen bij allergieën in de lucht.

Pluspunten

• Air+ app
  • Fluisterstil in nachtmodus
  • Design

Minpunten

• Prijzige filters

ntenhove 04-11-2024

Getest en zeer tevreden

Wij mochten dit product testen en het valt ons niet tegen. Hier onder de rook van Tata Steel en met langharige katten in huis wilden we graag kijken of het voordelen had in de slaapkamer. Al vanaf de eerste dag merkte ik dat ik minder last had van mijn luchtwegen. Ik ben erg tevreden en raad het product dus ook aan. Ook mijn jeukende ogen zijn een stuk minder geworden sinds het gebruik. Ben benieuwd of hij op de langere termijn hetzelfde effect blijft geven.

Pluspunten

• Effectief
  • Nachtstand is erg stil
  • Geeft precies aan hoe “vuil” het is

Minpunten

• Op de automatische stand slaat hij erg vaak aan.

naomizzz1979 02-11-2024

Geweldig apparaat

Ik was eerst wat sceptisch of dit apparaat daadwerkelijk een verschil zou maken in de luchtkwaliteit in huis maar deze gedachte was geheel ongegrond!
Het apparaat is super eenvoudig gebruiksklaar te maken. Even de onderkant open maken, plastic om filter verwijderen en hierna weer goed dichtdraaien.
Er zit een mooi touchscreen op het product wat je qua licht ook kan doven, wel zo fijn voor de nacht.
Het apparaat heeft meerdere standen waaronder automatisch , nacht en extra krachtig. Ik heb ze allemaal gebruikt en wat ik merk is dat de atmosfeer echt prettiger aanvoelt in huis, geurtjes verdwijnen snel en de lucht voelt fris en zuiver.
Na een maand testen is het filter al behoorlijk verkleurd door stof, voor mij een bevestiging dat dit apparaat doet wat het beloofd, namelijk lucht filteren en zuiver houden.
Ik ben aangenaam verrast en raad dit product zeker aan!

Ik heb dit product ontvangen om te testen .

Pluspunten

• Design
  • Genbruiksgemak
  • Doet wat het beloofd

Janita94 31-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Zeker aan te raden

7,0
De Philps PureProtect Mini zuivert grote ruimtes. Ik merk dat mijn allergische reactie in huis minder is. Wel vind ik het geluid wat fors voor in een stille kamer. Hij is niet groot en makkelijk uit het zicht te plaatsen. De prijs vind ik goed, want je ziet zichtbaar resultaat op de filter die erin zit.

Pluspunten

• klein
  • kleur wit
  • Prijs

Minpunten

• Geluid
  • snoer

Slecht

n************@h********** 30-10-2024
  • Product getest

Ik was eerst wat sceptisch tegenover lucht zuiverende apparaten maar ik heb mijn mening volledig en positief bijgesteld. Wat een heerlijk apparaat is dit !
In gebruik nemen is makkelijk, touchscreen is super eenvoudig te bedienen en ook te dimmen voor snachts.
Er zitten meerdere standen op dus voor elke gelegenheid 1, van fluisterstil aan slaan wanneer het nodig is, tot extra krachtig wanneer de lucht extra vervuild is.
Het apparaat is erg stil ( behalve op de hoogste stand) en gebruikt zeer weinig stroom.
De luchtkwaliteit is echt aanzienlijk verbetert in huis. Het voelt fris en aangenaam. Dat dit apparaat zijn werk goed doet kan ik goed zien aan het filter dat na 3 weken gebruik al aardig verzadigd is met stof en vuil.
Dikke aanrader dit apparaat!

Ik heb dit product gekregen om te testen .

Nijntje1996 28-10-2024

Luchtreiniger

Eigelijk een heel simpel apparaat. Haal het plastic van het filter af en stekker in ‘t stopcontact. Dat was het wel zo een beetje! Paar verschillende standen, wij hebben de auto stand voornamelijk gebruikt. Kan dan wel ineens aan springen om te zuiveren, dit hoor je dan ook. Maar heeft ook een slaap stand en dan gaat het lampje uit en geluid op zacht. Staat voor ons niet in de weg. Het resultaat, ik heb een heel stuk minder last van mijn allergieën. Ik merk dit bij mijn zoontje ook op. Maar het lijkt ook geuren sneller uit de lucht te halen van bijv koken.

Pluspunten

• Simpel

Minpunten

• Geen afstandsbediening

Daniëlle 28-10-2024

Bevalt goed!

Sinds een paar weken hebben wij deze luchtreiniger in huis staan. De luchtreiniger ziet er modern en stijlvol gedesigned. Het apparaat is makkelijk te bedienen, binnen een paar minuten stond hij al aan. Er zit een makkelijk af te lezen bedieningspaneel op, zo zie je meteen of de luchtkwaliteit in huis goed is. Als we aan het koken zijn, begint hij al vrij snel harder te blazen. Dit geeft wel wat geluid met zich mee, maar nooit vervelend of lang. Mijn vriend heeft last van huisstofmijtallergie. Het is na twee weken moeilijk te zeggen of het echt voor de lange termijn verschil maakt, maar het lijkt tot zover effect te hebben. We hebben deze luchtreiniger mogen testen.4

Pluspunten

• makkelijk te bedienen
  • stijlvol

Sanne 28-10-2024

Stille luchtzuiveraar

Het is een mooie en stille luchtzuiveraar. Hij is zeer eenvoudig in gebruik. Er zit een korte handleiding bij met symbolen, dit is eigenlijk al voldoende om hem in gebruik te nemen. Via een QR code is de rest van de handleiding vindbaar, alleen deed bij mij de link het niet goed waardoor ik hem op de site van Philips zelf nog op moest zoeken. Ook zonder handleiding is het apparaat goed te gebruiken.
Ik vind dat hij ook mooi is vormgegeven.
Ik heb hem op de slaapkamer gebruikt omdat ik last heb van allergieen. Ik heb niet het idee dat het me heel veel heeft geholpen, maar ik heb in oktober getest, dan zitten er ook niet veel pollen in de lucht.
Hij maakt weinig geluid. Hij stond redelijk dicht bij mijn bed en ik heb er nooit last van geluid gehad. Als er meer beweging in de kamer is (gordijnen openen, bed opmaken enz) zie en hoor je dat het apparaat harder gaat werken, hij detecteerd waarschijnlijk meer deeltjes in de lucht.
Ik heb dit apparaat mogen testen via Review/Kieskeurig.

Pluspunten

• stil
  • mooi design
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

• MInder effectief dan gehoopt

Nathalie 24-10-2024

Stille luchtreiniger

10,0
Ik heb de Philips 900-serie luchtreiniger getest en ben erg tevreden over de prestaties. Wat me direct opviel, is hoe stil hij werkt; zelfs op de hoogste stand is het geluid minimaal. Dit is ideaal voor gebruik 's nachts, vooral met de slaapmodus die de displayverlichting dimt. Je kunt de luchtreiniger handmatig instellen of eenvoudig verbinden met de Air+ app via WiFi. In de app kun je handige functies zoals de Wake-Up en Bedtime modus instellen, zodat de lucht een uur voor je gaat slapen of wakker wordt al gereinigd is. Vooral dat laatste heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de luchtreiniger licht en compact, wat het gemakkelijk maakt om hem in verschillende ruimtes te gebruiken. Kortom, ik kan deze luchtreiniger van harte aanbevelen!

Pluspunten

• Compact
  • Lichtgewicht
  • Automatische stand
  • Slaapmodus

Anne-Marie 23-10-2024

Nog niet overtuigd

6,0
Dit product heb ik twee weken getest. Voor mij de eerste keer een luchtreiniger in huis. Na het uitpakken had ik hem binnen enkele seconden aan de praat. De handleiding is erg summier, waardoor je het gevoel hebt dat je informatie mist.

De nachtstand is erg stil. De andere standen vind ik persoonlijk veel geluid maken en vermijd ik. Of het helpt voor mijn allergieën durf ik in twee weken tijd nog niet te concluderen. Ik lijk minder last te hebben 's nachts.

Al met al makkelijk in gebruik, prima design, maar de effectiviteit durf ik nog niet te zeggen.

Pluspunten

• Design
  • Gebruikersgemak
  • Stille stand

Minpunten

• Andere standen veel geluid

Loon 20-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Doet wat ie moet doen

7,0
Ik heb dit artikel mogen testen.
In deze griep periode heeft fijn.We waren al al dagen aan het niezen, dus gelijk aangezet.
Het apparaat is simpel in gebruik aanzetten, kies een stand en draaien maar.
Maakt weinig geluid zelfs op zijn hoogste stand. Wij hebben vooral de automatische stand gezet. Je merkt dan gelijk als er iemand extra de kamer in komt lopen of raam of deur opengaat dat hij gelijk reageert en sneller gaat draaien.
Min punten is de handleiding had wel war uitgebreider gemogen. Je wordt nu doorgestuurd via ar naar een app en daarin staat exacte hetzelfde.
En de nacht stand, dan is hij echt heel stil en kan echt prima naast je bed staan. Groot nadeel van de nacht stand, de lampjes blijven fel aan. Ik slaap graag in donkere kamer, dus geen succes en ging ie uit.

Pluspunten

• Stil
  • Simpel in gebruik

Minpunten

• Handleiding is te beknopt
  • Te veel licht in nacht stand

b*********@h********** 19-10-2024

7,0
Ik heb de Philips luchtreiniger AC0920/10 nu een paar weken in huis om te testen. Ik heb mij aangemeld omdat mijn zoon altijd verkoudheid klachten heeft. Online had ik gelezen dat een luchtreiniger zou kunnen helpen.

De Philips luchtreiniger AC0920/10 kan in een ruimte van maximaal 65m2 dus ideaal voor in een slaapkamer. Na ontvangst was het installeren zo gedaan. Je moest alleen het filter plaatsen en aanzetten. De gebruiksaanwijzing was niet aanwezig maar via een QR code op de doos kon je die online bekijken. Aan de hand van kleuren en getallen kan je de kwaliteit van de licht zien.

Mijn zoon merk duidelijk verschil. Hij heeft in de avonduren geen volle neus meer en valt makkelijk in slaap. Wij zijn dus blij met het apparaat.

foreverdream 17-10-2024

Fijne en compacte luchtreiniger

Ik mocht deze luchtreiniger testen en ben er tevreden over. Doordat hij erg compact is, kun je de luchtreiniger makkelijk mee nemen naar andere ruimtes.
Het instellen op het display zelf gaat heel gemakkelijk, wijst voor zicht.
Wat de kleuren en de cijfers betekenen was even opzoeken op google. Was mooi geweest als er een kaartje bij zat met een korte uitleg van de symbolen/kleuren en cijfers.
Bij het instaleren kon je een app downloaden en die op je telefoon zetten, ik moest de luchtreiniger dan instellen met de wifi, Na veel pogingen dat het niet lukte, kwam ik er achter dat deze luchtreiniger geen wifi heeft, dus erg verwarrend.
De luchtreiniger doet wel goed zijn werk, we hebben een kat en ik merk dat mijn ogen minder gevoelig zijn, ook zijn nare geurtjes na het eten sneller weg. Erg prettig.

Pluspunten

• stil
  • compact

Minpunten

• geen wifi

aanradertje 17-10-2024
  • Product getest

lekkere frisse lucht in huis ....

Heb dit product de afgelopen weken getest. Het was moeilijk voor mij om aan de Nederlandse gebruiksaanwijzing te komen, de QRcode kwam uit op de Engelse taal. Het was heel makkelijk om hem te installeren en de bediening spreekt eigenlijk voor zichzelf.....heel makkelijk. Alleen moet ik nog steeds uitzoeken wat het display precies aangeeft als je hem aanzet, verschijnen allerlei cijfertjes die ik maar moeilijk 'thuis' kan brengen.

Pluspunten

• stil
  • mooi design

Minpunten

• gebruiksaanwijzing in Nederlands ontbreekt
  • moeilijk te volgen display

Toon meer reviews