Samsung Solo Magnetron 32L MS32DG4504AGE1<br> - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Solo Magnetron 32L MS32DG4504AGE1<br> op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Joyce 12-11-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super magnetron

Ik heb het geluk gehad deze magnetron te mogen testen. Wat een fijne magnetron! Alle het denkbare zit erop, van een kookprogrammering tot een geurverwijderaar. En vooral de powerfrost en eco-modus is super handig. Zeker een aanrader!

Emiel 04-11-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale magnetron

Ik heb deze magnetron een aantal weken mogen testen en ben heel erg tevreden! De magnetron heeft een strak design dat goed bij ons in de keuken past. De bediening is erg intuïtief dus daardoor ook makkelijk te begrijpen. Het heeft een hoog wattage waardoor het eten snel warm is, maar mijn favoriet is de ontdooi functie. Je hoeft alleen maar in te geven wat en hoeveel je wil ontdooien en de magnetron doet de rest. Ideaal voor als je, net zoals ik, het vlees vaker uit de vriezer vergeet te halen. Kortom. Ik raad het product zeker aan.

Pluspunten

• Hoog vermogen
  • Ontdooi functie