Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb dit objectief gekocht als eerste stap naar mijn overstap naar fullframe. Op dit moment gebruik ik de Nikon D7100 als camera uit de DX-familie en met dit FX objectief maak ik al direct een flinke upgrade. Het objectief is zeer degelijk, heeft een flink zoombereik en is daardoor Allround. De eerste fotoresultaten zijn echt fantastisch.
Heb een Nikon D800 camera. Had een 28-300mm objectief. Niet tevreden over de kwaliteit. Heb nu dit objectief 1 maand in bezit en ben zeer tevreden. Mooie scherpe foto's en ga maar door. Getwijfeld tussen dit objectief en de 24-70mm. Geen seconde spijt gehad van deze keuze. Is een allround objectief.
Lang getwijfeld tussen de 24-70 f/2.8 en deze 24-120 f/4. Veel tests, en beoordelingen gelezen van beide lenzen, en veel foto's bekeken.
Uiteindelijk gekozen voor de 24-120 f/4. en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Je hebt VRII, en 50mm meer bereik. Ik mis de lichtsterkte f2.8 (nog) niet. Op f/4. al zeer goede resultaten wel duidelijk lichtafval aanwezig in de hoeken, maar ook de 24-70 f/2.8 heeft daar bij volle opening last van al is het minder. Het diafragma wat knijpen, en het is verdwenen. Vertekening (ton) aan de groothoek kant, en (pin) aan de telekant zijn aanwezig, maar met software prima te corrigeren. Scherpte is goed tot zeer goed, accurate en snelle AF, contrast en kleur zijn dik in orde. De lens is degelijk en goed gebouwd, de 24-70 f/2.8 wint het hier, die is gebouwd als een tank. Ik gebruik de lens op de D700, en vind het een prettige combinatie.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?