Tefal Keramische koekenpan 28 cm - inductie C4430623 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Keramische koekenpan 28 cm - inductie C4430623 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**********@h********** 15-11-2024
  • Product getest

De Tefal Revive Black Koekenpan van 28 cm is echt een fijne allround pan en ook nog eens goed voor het milieu! Dankzij de keramische coating warmt de pan sneller op, waardoor je energie bespaart. Je bakt knapperig met weinig olie, en de duurzame materialen gaan lang mee. Koken gaat een stuk makkelijker met deze nieuwe pan wat heel handig is met een druk gezin thuis!

d******@l****** 15-11-2024

10,0
De Tefal Revive Black Koekenpan 28 cm is een veelzijdige keramische pan die ideaal is voor milieubewuste koks. Deze pan biedt een goede warmteverdeling, wat bijdraagt aan gelijkmatig koken en knapperige resultaten. İk waardeer de antiaanbaklaag, die vetarm koken mogelijk maakt, en ik vind de pan fijn in gebruik op inductie. Wel is voorzichtigheid geboden bij schoonmaak en gebruik van keukengerei, omdat de keramische laag gevoelig kan zijn voor krassen.

o**********@g******** 13-11-2024
  • Product gekocht

De keramische koekenpan van Tefal is een fijne pan om de volgende redenen. De pan wordt snel gelijkmatig warm. De producten, of het nu vlees, aardappeltjes of groenten zijn, bakken niet aan. In de pan blijven geen resten achter. Hierdoor is de pan dus ook makkelijk schoon te maken. Tot slot houdt de pan ook fijn vast, hij is niet zwaar.
De pan is duurder dan sommige andere koekenpannen, maar is kwalitatief ook beter.

n*********@o********** 08-11-2024
  • Product gekregen

Wat een verschil met mijn vorige koekenpan! Geen boter nodig, de pannenkoek glijd zo uit de pan en misschien nog wel het fijnste, ik heb geen blauwe walk met in mijn woonkamer hangen! Makkelijk schoon te maken. Licht in gebruik en een prettig handvat. Top tot nu toe! Èén klein puntje, de pan is wel echt heel erg prijzig.

m**********@h********** 05-11-2024

dhampsink 05-11-2024

Aanrader

Mijn eerste ervaring met de Tefal Revive Black pan was geweldig. Bij het eerste gebruik viel meteen de keramische anti-aanbaklaag op: koken zonder boter of olie gaat moeiteloos, wat perfect is voor vetarme maaltijden. De prestaties zijn echt top – niets blijft plakken, zelfs niet bij complexe gerechten.

Het duurzame aspect van de pan, gemaakt van gerecycled aluminium, geeft me een goed gevoel. Het voelt fijn om een milieuvriendelijk product te gebruiken zonder in te boeten op kwaliteit. De Thermo-Signal™-indicator is ook een slimme toevoeging; hij helpt me de ideale temperatuur te vinden, zodat ik altijd met vertrouwen kan koken.

De warmteverdeling is zeer gelijkmatig, zowel op inductie als andere warmtebronnen. Daarnaast is het ontwerp strak en modern, en het onderhoud is minimaal. In vergelijking met andere pannen die ik heb gebruikt, is deze Tefal echt een aanrader op alle vlakken!

Pluspunten

• weinig vet nodig

19sabina85 01-11-2024

Mooie grote pan

Pan die doet wat hij zegt. Mooie afmeting voor een gezin van 4. Rustig bezig met je eten maken zonder bang te zijn dat alles aanbakt. Rode indicator werkt goed. Fijn dat het voor een deel gerecycled is.

Pluspunten

• Grote pan
  • Anti aanbak
  • Makkelijk schoon te maken

Goed

Rosamunda 31-10-2024

Prima koekenpan!

Dit is een fijne, stevige koekenpan. Hij ziet er ook erg mooi uit en de maat 28 cm is precies goed. Door de indicator zie je direct wanneer de pan heet is. Je hoeft maar een klein beetje boter of olie te gebruiken voor het bakken van bijvoorbeeld schnitzels. De pan is ook makkelijk af te wassen. Kortom, ik ben blij met deze nieuwe koekenpan. Ik vind het echt een aanrader!

Pluspunten

• gemak
  • uitstraling

19sabina85 30-10-2024

Doet wat het zegt!

De pan doet wat het zegt! Netjes wachten tot de rode middencirkel egaal is. En bakken zonder verbranden van je vlees en of groente. Echt een fijne pan. Makkelijk schoon te maken. Vind de 28cm voor een gezin met 4 ook de ideale afmeting. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• Mooie pan
  • Makkelijk schoon te maken
  • Anti aanbak

testerink 30-10-2024
  • Product gekocht

Veelzijdige pan

10,0
Heb de Tefal Revive black 28cm nu een aantal weken in gebruik, maar wat een fijne pan. Van het bakken van American pancakes tot een complete maaltijd niks is te gek voor deze pan. Door de indicatie in het midden van de pan weet je wanneer de pan heet genoeg is om het gerecht erin te bereiden, erg makkelijk bij de pancakes. Het is ook niet erg om bijvoorbeeld bacon in de pan te bakken, hij is namelijk net zo makkelijk weer schoon als dat hij vies wordt.

Pluspunten

• Makkelijke in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Ralf 30-10-2024

Tefal Revive Black: Een duurzame en gezonde keuze

De Tefal Revive Black heeft mijn bak en braad kunsten, weer naar een hoger niveau getild. Als iemand die bewust bezig is met mijn gezondheid en die van mijn gezin, was ik op zoek naar een pan zonder schadelijke stoffen. De keramische coating zonder PFAS is daarbij een enorme plus. Duurzaam en stijlvol Het feit dat de pan gemaakt is van 100% gerecycled aluminium maakt het geheel nog aantrekkelijker. De matte, zwarte buitenkant geeft de pan een chique uitstraling die perfect past in elke moderne keuken. Gebruiksgemak en perfecte resultaten De Thermo-Signal warmte-indicator is een absolute game-changer. Je ziet precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, waardoor de gerechten altijd perfect worden. Getest in de praktijk Ik heb de pan al uitvoerig getest met verschillende gerechten, van pannenkoeken tot hamburgers en een sappige entrecote. De pan bakt gelijkmatig en schoonmaken is een fluitje van een cent en kan ook in de vaatwasser. Conclusie: De Tefal Revive Black is meer dan alleen een pan; het is een investering in je gezondheid en in een duurzamere toekomst. Als je op zoek bent naar een pan die zowel stijlvol als functioneel is, dan is dit de perfecte keuze. Samengevat: ● Gezond: Keramische coating zonder PFAS ● Duurzaam: Gemaakt van 100% gerecycled aluminium
● Praktisch: Thermo-Signal warmte-indicator en kan in de vaatwasser.
● Stijlvol: Matte, zwarte buitenkant
● Veelzijdig: Perfect voor diverse gerechten, geschikt voor diverse warmtebronnen, gas, inductie, electrisch en oven. Ik kan deze pan van harte aanbevelen!

Pluspunten

• Pfas vrij
  • Te koop in meerder kleuren.