Philips 7000 series HR2665/96 Pastamachine - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series HR2665/96 Pastamachine op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,1

andid98 18-11-2024

Eet smakelijk!

Nadat ik de Philips 7000 Series Pasta Maker een aantal weken heb getest, ben ik diep onder de indruk van zijn veelzijdigheid. Met maximaal 10 verschillende pastamatrices zijn de mogelijkheden eindeloos! Ik kan nu genieten van de delicate slierten van capellini voor een visgerecht, de bevredigende bite van fettuccine met een romige saus of klassieke spaghetti voor een gezinsfavoriet. Het is alsof ik een hele pastawinkel binnen handbereik heb! De bijgeleverde receptenapp biedt nog meer inspiratie en ik heb online veel nuttige tips en suggesties gevonden. Misschien is het selecteren van verschillende soorten meel iets voor toekomstige versies van het product.

Hoewel het veranderen van de matrijs een beetje losschroeven met zich meebrengt, is dat een kleine prijs voor zo'n scala aan opties. Als je graag experimenteert met verschillende pastavormen en recepten, dan is de Philips 7000 Series Pasta Maker een fantastisch apparaat om je culinaire creativiteit te stimuleren.

thermoskan 13-11-2024

Supermakkelijk, superlekker!

Ik testte deze pastamachine een aantal weken en ik kan niet anders zeggen; wij zijn om! De machine levert echt heerlijke, verse pasta en is erg simpel in gebruik. Je kunt kiezen voor pasta met ei, maar je hebt eigenlijk alleen bloem en water nodig voor een goede pasta. Dikke plus: de machine weegt zelf hoeveel bloem je hebt toegevoegd en geeft vervolgens aan hoeveel vloeistof je moet toevoegen. Dat maakt het wel heel erg modern en makkelijk.

Met verschillende opzetstukken kun je allerlei pastasoorten maken, zoals lasagne of spaghetti. In totaal kun je wel kiezen uit 8 (!) verschillende soorten. De smaak en versheid van de pasta zijn fantastisch. Iedereen bij ons thuis geeft veruit de voorkeur aan deze pasta boven die uit een pakje.

Er zijn wel wat praktische nadelen. De beloofde tijd van 10 minuten is wat optimistisch, omdat de voorbereidingstijd (zoals het in elkaar zetten van de machine en het installeren van de juiste schijf) hierin niet is meegerekend. Daarnaast blijft er altijd wat deeg achter in de mengbak en moet de machine opnieuw worden aangezet met een persprogramma om dit er (grotendeels) uit te persen. De onderdelen moeten uit elkaar gehaald worden voor reiniging, en niet alles past in het meegeleverde opberglaatje.

Samenvattend is de Philips pastamachine een prima keuze voor liefhebbers van verse pasta. Het gebruiksgemak en de smaak maken de kleine nadelen helemaal goed.

Pluspunten

• Heerlijk verse pasta
  • veel mogelijkheden
  • apparaat doet (bijna) alles zelf

Minpunten

• Veel te reinigen onderdelen
  • Er blijft wat deeg achter; zonde
  • zwaar
  • opbergbakje net te klein

s********@h******** 12-11-2024
  • Product getest

Aanrader voor je eigen snelle en verse pasta.

Met dit apparaat heb ik verschillende soorten pasta's gemaakt met verschillende soorten ingrediënten. Daarnaast heb ik ook glasnoedels en koekjesdeeg met het apparaat gemaakt. Hoewel het in het begin even uitzoeken is (hoe zet je de machine in- en uit elkaar, welke vorm is voor wat voor soort pasta, volgorde van handelingen) werd ik er al snel handiger in en heb ik het apparaat al erg veel gebruikt. Behalve dat ik mijn voedsel graag zelf vers bereid en dan weet wat er in zit, is het gebruik van deze machine ook nog eens ontzettend leuk -want je ziet precies wat het apparaat doet- en heb je in enkele minuten verse pasta. Het bereiden van verse pasta neemt zo echt niet veel meer tijd in dan het koken van gekochte gedroogde pasta. Het schoonmaken van het apparaat is niet lastig, het bijgeleverde stokje en borsteltje helpen ook goed om de vormen weer deegvrij te maken.
Kortom: snel, makkelijk, gezond, lekker en leuk! Een aanrader.

Pluspunten

• Snel
  • Eenvoudig
  • Veel variatiemogelijkheden
  • App met recepten
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

• Vrij groot en zwaar; maar daardoor stabiel

d*************@g******** 11-11-2024
  • Product getest

De afgelopen weken hebben we met deze pastamaker veel verschillende soorten pasta gemaakt, en in alle gevallen is dat supersnel gebeurd! Je kunt handig je bloem afwegen in de machine, en ziet daarna hoeveel vocht erbij moet. Na 3 minuten kneden komt er al pasta uit en na nog zo'n 3 minuten is alles eruit (2 persoons portie); je snijd het ondertussen zelf in de juiste groottes. Omdat het verse pasta is kookt het supersnel, dus je staat geen uren in de keuken om zelf pasta te maken.

Het apparaat is stil, voelt stevig aan en is gemakkelijk te gebruiken. Er worden 10 vormschijven bijgeleverd die je veel soorten pasta laten maken. Een paar minpunten zijn er ook: niet alle vormschijven passen in de lade in het apparaat, en de schijf om penne te maken is erg moeilijk schoon te maken.

We hebben dit apparaat ontvangen om te testen.

BartM 10-11-2024
  • Product getest

Pastamaken maar dan zonder al het gedoe!

Met deze pastamachine (wij mochten hem een paar weken testen) voelt het alsof ik een klein stukje Italië in mijn keuken heb gehaald! De machine is verrassend gebruiksvriendelijk: ik hoef alleen maar de juiste bloem en vloeistof in te voeren, en de rest gaat bijna vanzelf. De automatische weegschaal en duidelijke instructies op het display helpen echt om alles goed af te meten, zodat de pasta de perfecte textuur heeft. Er zijn wel wat uitdagingen – zoals de pastavormen die een beetje tijd kosten om schoon te maken – maar dat vergeet ik snel als ik geniet van de smaakvolle pasta die volledig naar mijn eigen voorkeuren is gemaakt. Bovendien is het apparaat klein en netjes, zodat het permanent op het aanrecht kan staan zonder in de weg te zitten.

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik met duidelijke instructies
  • Smaken en pasta-varianten zijn zelf te bepalen
  • Compact ontwerp, ideaal voor kleinere keukens
  • Verschillende pastasoorten mogelijk
  • Zeer krachtig voor soepel en elastisch deeg

Minpunten

• Schoonmaken van schijven kan tijdrovend zijn
  • Weegschaal kwetsbaar bij intensief gebruik

MarkRombaut 05-11-2024

Moeilijk maar veelzijdig product

5,0
Review van de Philips Pasta Machine 7000 series HR2665/96

De Philips Pasta Machine 7000 series HR2665/96 is een modern en stijlvol apparaat dat de belofte biedt om zelf verse pasta te maken met minimale moeite. Hieronder geef ik mijn gedetailleerde indrukken op basis van verschillende aspecten van dit apparaat.

Gebruiksgemak Hoewel de pastamachine indrukwekkend is in zijn functies en mogelijkheden, merkte ik dat het gebruiksgemak tegenvalt, vooral voor beginners. Het apparaat heeft verschillende instellingen en opties, wat in theorie goed klinkt, maar in de praktijk verwarrend kan zijn. De handleidingen die bij de machine worden geleverd, helpen hier niet genoeg bij. Ze zijn vrij technisch en missen duidelijke, stapsgewijze instructies, wat het moeilijk maakt om het apparaat meteen goed te gebruiken zonder eerst veel te experimenteren. Hierdoor voelt het als een uitdagende taak om de machine soepel te laten draaien.

Resultaten (hoe is de pasta) De kwaliteit van de pasta die uit de Philips Pasta Machine komt, is daarentegen indrukwekkend. De textuur en smaak van de pasta zijn uitstekend, met een consistentie die dicht in de buurt komt van die van professioneel gemaakte verse pasta. De mogelijkheid om verschillende soorten pasta te maken, zoals spaghetti, fettuccine en penne, is een groot pluspunt. Echter, de weg naar dat resultaat kan voor beginners moeilijk en tijdrovend zijn door de eerder genoemde complexiteit.

Design Het design van de Philips HR2665/96 is modern en strak, met een hoogwaardige afwerking die bijdraagt aan een gevoel van luxe. Het apparaat voelt robuust en sterk aan, en het oogt aantrekkelijk op het aanrecht. Dit versterkt het idee dat het een kwalitatief product is, ontworpen om lang mee te gaan en indruk te maken. Dit design maakt het ook prettig om het apparaat te gebruiken, omdat het comfortabel in gebruik en mooi om te zien is.

Onderhoud Wat betreft onderhoud is deze pastamachine goed doordacht. De onderdelen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en zijn vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken aanzienlijk makkelijker maakt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van sommige andere pastamachines die veel handmatig onderhoud vereisen. Toch is het nog steeds belangrijk om de machine zorgvuldig uit elkaar te halen en te reinigen om te voorkomen dat er pastaresten achterblijven.

Mijn mening Mijn mening over de Philips Pasta Machine 7000 series HR2665/96 is gemengd. Aan de ene kant is het een prachtig afgewerkt product dat krachtig en kwalitatief hoogstaand aanvoelt. De machine levert uitstekende resultaten en heeft een indrukwekkend design dat in iedere keuken past. Aan de andere kant vind ik het apparaat behoorlijk ingewikkeld om te gebruiken. De handleidingen zijn niet gebruiksvriendelijk, waardoor het voor een beginner moeilijk is om direct met vertrouwen aan de slag te gaan. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom ik besloten heb het apparaat retour te sturen. Voor beginnende pastamakers zou ik dit product niet aanraden; het vergt een behoorlijke leercurve en tijd om onder de knie te krijgen. Voor ervaren pastaliefhebbers zie ik echter wel veel potentie in deze machine, omdat het hen de mogelijkheid biedt om met gemak verschillende soorten verse pasta van hoge kwaliteit te maken.

Samenvattend: een mooie aanwinst voor de gevorderde gebruiker, maar niet ideaal voor de beginner.

Onvoldoende

Roman M. 04-11-2024
  • Product getest

Heerlijke Verse Pasta: Een Investering Waard?

Ik had onlangs de gelegenheid om deze pastamachine te testen, en over het algemeen is het een fantastische aanvulling op mijn keuken. De kwaliteit van de verse pasta die het produceert, is uitstekend, met een textuur en smaak die ver boven die van winkelgekochte opties uitstijgt. Het is ongelooflijk eenvoudig in gebruik; de automatische meetfunctie neemt de onzekerheid weg bij het toevoegen van ingrediënten, wat zorgt voor perfecte resultaten elke keer.

Echter, de prijs is een aanzienlijke nadeel. Hoewel de machine goed presteert en het bereiden van pasta gemakkelijk maakt, is de kostprijs behoorlijk hoog, waardoor het minder toegankelijk is voor mensen met een budget. Daarnaast is de opbergruimte voor de accessoires beperkt, wat betekent dat je mogelijk alternatieve opslagoplossingen moet vinden.

Concluderend, als je serieus bent over het maken van pasta en bereid bent om te investeren, is deze machine een waardevolle keuze. Wees echter voorbereid op de initiële kosten!

Pluspunten

• supersnel

Minpunten

• prijs

J**************@g******** 09-07-2024
  • Product afgelopen week in bezit

pastamachine

7,0
De pastamachine is heel gemakkelijk in gebruik. Je hebt er verschillende onderdelen bij waardoor je verschillende pasta's kunt maken. Het apparaat geeft aan hoeveel water en hoeveel meel je erin moet doen dus het kan niet misgaan.
Het resultaat is een heerlijke pasta!
De pastamachine ziet er ook nog heel mooi uit dus het is een sieraad in je keuken. Het enige lastige is het schoonmaken van de onderdelen die moet je wel een tijdje laten weken in een sopje. Maar als je van heerlijke pasta houdt dan is deze machine echt een aanrader!

Pluspunten

• gebruik
  • onderhoud
  • mogelijkheden
  • model

Minpunten

• schoonmaak onderdelen

dk18 01-05-2024

Fantastische machine

10,0
Ik heb de machine mogen ontvangen om te testen en wat ben ik tevreden. Het is zo'n leuke machine om te hebben en elke keer weer een geluksmomentje om hem uit de kast te pakken, want wat ga ik nu maken. Bijzonder leuk om te doen en te zien hoe je eten vanuit een paar ingredienten kunt maken. Machine was erg makkelijk te bedienen, instructies waren meer dan duidelijk en kunnen na 1x lezen terug de doos in, perfecte uitleg. Heel fijn dat de machine en vakje heeft om alle pasta kopjes te bewaren. Ik ben heel tevreden over de machine

Pluspunten

• Makkelijk

Marjon 26-04-2024
  • Product getest

Snel je eigen pasta maken

We hebben dit apparaat mogen testen. Erg leuk om te doen alleen, maar ook leuk om kinderen bewuster te maken van hun voeding.

De Philips pastamachine is een goede keuze wanneer je zelf je eigen pasta wil maken. Er worden veel accessoires meegeleverd waarmee je verschillende pastavormen kunt maken. Er zit een handig vakje in waar je de accessoires in kan bewaren, maar helaas passen niet alle schijven erin. De meeste onderdelen kunnen in de wasmachine, maar deze moet je vooraf wel even van de grootste deegresten vrij maken. Dat is op sommige plekken wat lastig. De ingebouwde weegschaalfunctie zorgt voor nauwkeurige metingen van ingrediënten, heel handig! De smaak verschilt niet enorm van goede gedroogde pasta uit de supermarkt.

Pluspunten

• Weegfunctie
  • Veel accessoires
  • Meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

• Grote stukken deeg niet makkelijk uit te halen
  • Accessoires passen niet allemaal in apparaat

Mandy441 24-04-2024
  • Product getest

Snel, eenvoudig en heerlijke pasta maken

De Philips Pasta machine 7000 series HR2665/96 is een fantastische toevoeging aan je keuken, vooral voor de liefhebbers van vers eten. Het is ook nog eens plezierige activiteit voor gezinnen om samen met de kinderen zelf pasta te maken. Het proces van pasta bereiden met deze machine is relatief eenvoudig, maar het is essentieel om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen voordat je aan de slag gaat. Met de 10 verschillende vormschijven die worden meegeleverd, kun je een breed scala aan pastavormen creëren. Bovendien kun je de machine ook gebruiken als deegkneder voor andere bakrecepten, zoals koekjes of brood.
Hoewel de machine over het algemeen goed werkt, moet worden gezegd dat het kneden van kleine hoeveelheden deeg, voor twee personen, soms resulteert in niet perfect glad deeg en achtergebleven meelresten. Voor grotere hoeveelheden pasta is deze machine echter veel geschikter. Het schoonmaken vergt enige extra inspanning, maar gelukkig zijn de onderdelen vaatwasmachinebestendig. Een aandachtspunt wel is dat de machine vrij veel ruimte in beslag neemt, en niet alle vormen in het voorraadbak passen.
Desondanks is mijn ervaring met deze machine overwegend positief. Het was vooral geweldig om te zien hoe de machine het deeg kneedt en vervolgens in diverse vormen duwt. Van spaghetti tot lasagne, alles kan ermee worden gemaakt! Binnen enkele minuten heb ik verse pasta klaar om te koken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Aangezien zelfgemaakte pasta vaak goedkoper is dan de variant uit de supermarkt. Over het algemeen zou ik deze machine zeker aanbevelen.