Toen ik het pakket thuis gestuurd kreeg wist ik niet echt wat ik er van kon verwachten.
Ik hoopte op een beamer met goed beeld en veel gebruikers gemak.
Toen ik de beamer uit doos had gehaald viel me gelijk op dat het een strak design had en stevig en compact aan voelde,
De installatie ging snel en bij het installeren kon je gelijk kiezen welke streaming diensten je wou installeren. (alle meest voorkomende diensten kun je gebruiken)
Als je externe apparaten wil aan sluiten via HDMI herkend de beamer ze gelijk zelfs scherm casten werkt uitstekend!
Het scherm kun je op twee manieren gebruiken op een gladde muur of op een beamer scherm.
ik heb hem eerst getest op een gladde muur, en toen zag het beeld er al haar scherp uit. daarna op een beamer scherm toen werd het nog scherper en kleurrijker
Film kijken thuis word echt een beleving vooral als je hem op de film modes zet dan worden de kleuren nog beter.
Gamen op een 4k beamer is ook mooi om te doen de kleuren en de details zijn geweldig!
De ingebouwde soundbar geeft een vol en ruimtelijk geluid. maar als je een film wilt kijken zoals in de bioscoop moet je toch echt een extern geluidsysteem aan sluiten
Voor kinderen is de beamer ook veilig, de lens dimt zich zelf als ze te dicht in de buurt komen van de lens.
de beamer is zeker een aanrader als je een groot scherm wilt met 4k resolutie en een ingebouwde soundbar met goed geluid, en veel gebruikers gemak!
Pluspunten
- groot scherm
- makkelijk in gebruik
- ingebouwde soundbar