We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Ik heb sinds enkele dagen ook een Ziggo modem Ubee EVW 321 B in de meterkast hangen.
Kan deze externe router gewoon bij het ziggo modem in de meterkast gehangen worden ?
Ik zou niet weten waarom niet. De meterkast is overigens wellicht niet zo’n geweldige plek als je een groot wifi-bereik wilt hebben. Ik heb mijn modem + router op de eerste verdieping in mijn huis staan. Is weliswaar ver verwijderd van waar de coax-kabel het huis binnenkomt en het signaal gaat nu over twee verschillende coax-kabels naar de Ubee (eentje van meterkast naar aansluitpunt woonkamer, en eentje van woonkamer naar eerste verdieping), maar bellen en internetten (en tv-kijken) gaat vooralsnog prima.
Dit is een review waar men niks aan heeft. Er zit een nl boekje bij, en de rest staat op cd. Of download deze. Als je geen verbinding hebt kan je de router niet beoordelen! Daarvoor Bezie ik deze recentie als nutteloos.
Tja, je moet er wel een klein beetje verstand van hebben, dit is een modem / router dus je moet je even anders instellen anders werkt hij idd niet goed achter een DHCP router.