Geberit Drukplaat chroom - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Mandy1901 01-11-2024

Makkelijk product

6,0
Ik heb dit product nu een aantal weken mogen testen. Ik ben blij met het systeem. Het is makkelijk te installeren en het product te wisselen.

De tabletten zijn goed uit een verpakking te halen. Makkelijk te plaatsen zonder blauwe handen te krijgen. Na een paar keer spoelen wordt het water blauw. Het doet zijn werk goed.

Het product werkt in mijn ogen wel te kort om er efficiënt gebruik van te maken in het hygiënisch oogpunt.

Ben ik er blij mee jazeker. Pluspunt voor mij zou dat het langer mee kan gaan

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

• Snel op

Test 29-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Goed concept, uitwerking kan beter

6,0
Wij hebben recent een nieuw toilet geplaatst, en zijn sindsdien nog op zoek naar blokjes die gozd werken met het spoelsysteem van ons toilet (de klassieke blokjes spoelen door de kracht van het water na 2 keer leeg).
Dit was voor ons dus de ultieme oplossing, gedaan met ophangsystemen of onsmakelijke plaksels. De installatie was even zoeken, maar een Youtube filmpje bracht veel duidelijkheid en zo was we installatie succesvol.

Helaas lost het systeem onze verwachtingen helemaal niet in. Eerst is het water fél blauw, het doet meteen aan ziekenhuizen denken. Maar behalve de kleur merk ik niet veel voordelen: het is geurloos, en een klassiek blokje laat alles properder achter. Alsook, na 1 week is het effect al volledig weg, waardoor het systeem wel duur wordt.

Wel een beoordeling boven de helft omdat ik het potentieel wel echt zie. Geen gedoe meer met blokjes of plaksels, en héél eenvoudig een nieuwe vulling in het systeem te plaatsen. De vullingen hebben echter nog wat verbetering nodig: een properder effect, een fijn geurtje en een iets langer effect.

Pluspunten

• Geen gedoe met ophangsystemen of plaksels
  • Duurzaam systeem
  • Makkelijk navullen

Minpunten

• Navulling werkt niet lang
  • Geen frisse geur
  • Te fel blauwe kleur

j************@c******** 29-10-2024
Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Ik heb dit product mogen testen en ben er tevreden over.
Het installeren kostte even wat tijd, maar het was goed te doen.
De sticks bijvullen is erg gemakkelijk. Het doorspoelwater krijgt een blauwe kleur en zorgt voor een goede schoonmaak van het toilet.
Dat ze een frisse geur afgeven vind ik niet ruikbaar.
Al met al tevreden over dit product

StevenVDB 20-10-2024

Superhandig!

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Wij houden van een strak en proper interieur en eigenlijk werkten die toiletblokjes al een tijdje op mijn zenuwen. Ik ben heel tevreden van de toiletsticks die we in de drukplaat van Geberit kunnen steken. Heb dit nu al enkele weken kunnen testen en het werkt zeer eenvoudig. Eens je doorhebt hoe de installatie en de vervanging van de sticks werkt, is het een fluitje van een cent. Bij het doorspoelen, heb je automatisch een propere en geurend toilet. Er blijft een blauw kleurtje achter in het water, wat heel hygiënisch oogt. Je moet wel regelmatig de sticks vervangen, maar zoals ik zei... Eens je het door hebt is het een fluitje van een cent.

Pluspunten

• hygienisch
  • eenvoudig

Minpunten

• moet regelmatig vervangen worden

Stefanieesmeralda 18-10-2024
  • Product getest

Stijlvolle en functionele toiletstick!

Review: #Geberit #Toiletstickhouder

Als je op zoek bent naar een functionele en stijlvolle oplossing voor je toiletaccessoires, dan is de Geberit toiletstickhouder zeker een product om over na te denken. Deze toiletstickhouder combineert praktische functionaliteit met een modern ontwerp, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan elke toiletruimte.

Design en Materialen
Het design van de Geberit toiletstickhouder is strak en minimalistisch. Hij past perfect in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt de houder stevig en duurzaam aan. De afwerking is zorgvuldig gedaan, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Functionaliteit
De toiletstickhouder is eenvoudig in gebruik. Hij biedt een veilige plek voor toiletsticks, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer dat nodig is. De opening is breed genoeg om gemakkelijk toegang te krijgen tot de sticks, maar blijft ook compact genoeg om niet te veel ruimte in te nemen. Daarnaast is de houder eenvoudig te reinigen, wat altijd een pluspunt is in een sanitaire ruimte.

Installatie
Een ander voordeel van de Geberit toiletstickhouder is de eenvoudige installatie. Het is een kwestie van een paar schroeven en binnen enkele minuten hangt de houder stevig aan de muur. Dit maakt het een praktische keuze voor iedereen, ongeacht hun doe-het-zelf vaardigheden.

Prijs-kwaliteitverhouding
De prijs van de Geberit toiletstickhouder ligt in het hogere segment, maar gezien de kwaliteit en het design is het zeker een goede investering. Je krijgt waar voor je geld, vooral als je kijkt naar de duurzaamheid en de tijdloze uitstraling.

Conclusie
Al met al is de Geberit toiletstickhouder een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor hun toilet. Met zijn hoogwaardige materialen, eenvoudige installatie en praktische gebruik, is het een product dat zowel stijl als functionaliteit biedt. Of je nu een nieuw toilet inricht of gewoon je huidige accessoires wilt verbeteren, deze toiletstickhouder is absoluut een aanrader.

Pluspunten

• Functioneel
  • Stijlvol
  • Leuk

Minpunten

• Navulling erg snel op.

Mark 18-10-2024
  • Product getest

Niet geschikt voor een groot huishouden

7,0
Toen ik deze set ontving was het even wat gepriegel om deze te installeren. Na het installeren kwam ik er al gauw achter dat de sticks niet erg lang mee gaan. Je toilet ruikt fris en is schoon. Echter in een huishouden met 5 inwoners is de stick zo als sneeuw voor de zon verdwenen. Leuke uitvinding, echter de sticks mogen wel wat langer bruikbaar zijn.

Pluspunten

• frisse toilet

Minpunten

• gepriegel om het te installeren
  • snel leeg

h******@l******* 16-10-2024

7,0
+ Makkelijk te plaatsen maar het bedieningspaneel ging er stroef op.
+ Werkte meteen als het blokje in het reservoir terecht komt, meteen blauw water zichtbaar.
+ Houd de WC schoon

- om een blokje erin te doen gaat best stroef, om het bedieningspaneel eraf en erop te plaatsen.
- het zilverkleurige paneel van de paneel die meteen op de want vast moet is 2,5 keer zo dik en geeft openingen aan de zijkant, het bedieningspaneel sluit niet aan de achterwand aan zoals de originele dat doet.
- de blokjes bleven soms hangen en kwamen niet in het inbouwreservoir terecht.
- binnen 6 dagen in een huishouden van 5 personen was de blauw kleur van het blokje verdwenen en kreeg je helder water te zien. Dus dan moet je gaan rekenen hoeveel blokjes je nodig hebt in een maand, per jaar en wat het je gaat kosten.

TvMol93 14-10-2024
  • Product getest

Ideale vervanging van traditionele toiletblokken

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Afgelopen weken de Geberit toiletstickhouder mogen testen! Ontzettend makkelijk te installeren en nog een handig in gebruik. Sticks zijn gemakkelijk aan te brengen en geen lelijke toiletblokken meer in de wc.

Pluspunten

• Installatie
  • Gebruik
  • Niet zichtbaar

The rottweiler 14-10-2024

Super product

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Gekregen om te testen. Installatie was erg makkelijk en in 5 minuten gedaan. Na ongeveer 3x spoelen is het water mooi donkerblauw en geeft een ietwat lichte maar wel frisse geur. Onzichtbaar te installeren dus geen ontsierende ondingen in het zicht. Toilet ruikt fris en ziet er mooi schoon uit* buiten de dagelijkse schoonmaak om* . Wat mij betreft zeker een fijne aanvulling voor ons huishouden.

Pluspunten

• Frisse geur
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Gaat minder lang mee dan gedacht

Sjaam 14-10-2024

7,0
Ik heb dit product mogen testen en ben er tevreden over.
Het installeren kostte even wat tijd, maar het was goed te doen.
Dat ze een frisse geur afgeven vind ik niet ruikbaar.
Al met al tevreden over dit product

+ goede reiniging. - geen frisse geur te ruiken
+ makkelijk in gebruik. - duur in gebruik

Jelte 12-10-2024

Bevalt goed.

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Ik heb dit product gekregen om te testen en het product werkt naar verwachting. Het was makkelijk te installeren en de toiletsticks zijn ook makkelijk te vervangen. De sticks zouden wel wat langer mee mogen gaan, maar hoe lang ze meegaan is per gezin verschillend. Het is fijn dat je geen losse toiletverfrissers meer nodig hebt die in je toiletpot hangen en het ruikt ook nog eens lekker.

Pluspunten

• Ruikt lekker.

Minpunten

• De sticks mogen langer meegaan.

s*************@h********** 12-10-2024

6,0
Wij hebben recent een nieuw toilet geplaatst, en zijn sindsdien nog op zoek naar blokjes die goed werken met het spoelsysteem van ons toilet (de klassieke blokjes spoelen door de kracht van het water na 2 keer leeg).

Rosmalen17 11-10-2024

Praktisch en snel resultaat

7,0
deze is gemakkelijk te installeren, maar je moet wel geduld hebben en de handleiding goed lezen en ook kun je het filmpje bekijken eer je begint, dan is het allemaal wel te doen, beetje friemelwerk is het wel, maar het resultaat mag er zijn, je spoelt door met blauw water en hierdoor is de wc fris en zuiver. Heb deze binnen gekregen om te testen en ik wil wel zeggen het is een fijn ding maar de navulling is wel erg duur,

Pluspunten

• snel en handig gemonteerd
  • mooi blauw gekleurd

Minpunten

• navulling is duur
  • geur valt wat tegen

m****************@c******** 10-10-2024
  • Product gekregen

Handig in gebruik, maar wel snel op

6,0
De Geberit toiletstick houder heb ik ontvangen om te testen. Het inbouwen is niet een klusje om alleen te doen, maar als je de handleiding volgt is het niet ingewikkeld. Door wat schuif en pas en meet werk hoefde we niet het water af te tappen. Op het laatste hebben we even moeten zoeken waar dat laatste blauwe ding gemonteerd moest worden maar die komt aan de houder. De eerste spoelingen zijn niet zo blauw omdat het plastic hoesje dan nog niet helemaal opgelost is. Daarna flink blauw water in je spoeling. De informatie is dat hij ruim 50 spoelingen meegaat, maar eerlijk gezegd was het water na een paar dagen al minder blauw. Hij lijkt me daarom wel duurder in gebruik dan een 'normaal' toiletblok.

Pluspunten

• Na inbouwen makkelijk in gebruik
  • Handleiding goed te volgen

Minpunten

• Blauw water is na 4 dagen al minder
  • Geur valt tegen
  • Deksel sluit niet mooi aan
  • Snel op, duur in gebruik

piekeltje4 09-10-2024
  • Product getest

Een fris en schoon toilet, voor eventjes

7,0
Ik heb deze Geberit Duofresh nu een tijdje achter mijn drukplaat. Het installeren ging redelijk makkelijk door de bijgevoegde handleiding en de link van het filmpje naar YouTube. Mijn toilet rook en oogde lekker fris zonder blokkjes aan de zijkant van het toilet. Na het spoelenm was de kleur van het water fris blauw. Kortom, zeker en aanrader. Wat ik persoonlijk minder vond dat is dat de sticks erg snel op gaan en je dan het hele ritueel weer moet uitvoeren om de plaat van de muur af te halen. Dat maakt het voor mij minder aantrekkelijk. Maar al met al een fijne oplossing voor een frisse en schone toilet, ook al is het maar van korte duur.

Pluspunten

• heerlijk geurend
  • fris

Minpunten

• snel op

Marion 08-10-2024

#Geberit #toiletstickhouder

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Onlangs heb dit product mogen ontvangen om te testen. Er zat een uitgebreide beschrijving hoe deze te installeren echter toch heb ik wat hulp erbij nodig gehad, was toch niet zo eenvoudig als ik dacht. Nu hij eenmaal geplaatst is ben ik erg enthousiast circa 1x per week doe ik er een nieuwe toiletstick in (deze is eenvoudig te plaatsen) en krijg ik er heel leuk blauw spoelwater. Het toilet blijft mooi schoon en ziet er na elke spoelbeurt fris uit.

Pluspunten

• fris en schoon
  • sticks makkelijk te vervangen

Minpunten

• lastig te installeren voor een onhandig iemand

Isabelle S 07-10-2024
  • Product getest

Niet wat ik ervan verwacht had..

Geschreven voor: Geberit Drukplaat zie foto

4,0
Dankzij Freeviews mocht ik dit product testen. Mijn verwachtingen waren eigenlijk heel hoog! Ik dacht, gedaan met die dingetjes in de toiletpot hangen..

Helaas, het installeren was echt niet zo simpel als men doet uitschijnen. Na meerdere pogingen en meerdere andere handen is het dan toch gelukt. Wisselen van de stick is wel makkelijk, maar de drukplaat schiet steeds los en heeft dus meerdere keren nodig eer alles op zijn plaats zit.

Nadeel vind ik dat de stick binnen een week leeg is en verwisseld moet worden. Ik moet bekennen dat ik toch de ouderwetse toiletverfrissers ga blijven gebruiken.

Pluspunten

• Hygiënisch

Minpunten

• moeilijke installatie
  • stick snel te vervangen

Onvoldoende

Wilma 04-10-2024
  • Product getest

Met een klein verbeterpuntje is dit een aanrader

+ hygiënisch
+makkelijk te installeren
+eenvoudig om stick te vervangen
- afdekplaat schiet steeds los

Als er een goede oplossing is zodat de afdekplaat goed blijft zitten, dan is de geberit duo fresh toiletstickhouder echt een aanrader

Pluspunten

• Makkelijke installatie
  • Eenvoudig vervangen van de sticks
  • Hygiënisch

Minpunten

• Afdekplaat schiet steeds los

Diana 02-10-2024
  • Product getest

Fris toilet maar van korte duur

7,0
Het installeren van de geberit drukplaat vergt wat handigheid. Het wisselen van de stick is makkelijk. Toilet blijft heerlijk schoon. Nadeel vind ik dat de stick binnen een week leeg is en verwisseld moet worden .

Pluspunten

• Fris toilet
  • Stick makkelijk te vervangen

Minpunten

• Installeren vergt handigheid
  • Stick is snel leeg

Sonjaja 02-10-2024
  • Product getest

Fris en schoon toilet na iedere spoelbeurt

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Mijn verwachtingen waren hooggespannen toen ik de Geberit Duofresh Toilet-stickhouder mocht testen, en ik kan met vreugde zeggen dat dit product aan die verwachtingen voldoet. De installatie was een fluitje van een cent. Dankzij de duidelijke stappen in de beschrijving was het eenvoudig om de toilet-stickhouder op de juiste plek te bevestigen. Binnen relatief korte tijd had ik het apparaat geïnstalleerd en was ik klaar om de eerste stick te plaatsen.

Toen ik de toiletstick erin deed, was ik benieuwd naar het resultaat. Bij de eerste spoelbeurt was ik aangenaam verrast: het toilet vulde zich met een helderblauwe vloeistof die niet alleen fris rook, maar ook de indruk wekte dat het toilet schoon en verzorgd was. Het is een geruststellend gevoel om te weten dat je, zelfs bij onverwacht bezoek, altijd een hygiënisch en fris toilet kunt aanbieden.

Wat ik vooral waardeer aan de Geberit Duofresh is de langdurige werking. Na elke spoelbeurt blijft het toilet schoon en fris ruiken, en dat is iets wat elke huiseigenaar of huurder zich wenst. Het maakt het onderhoud van het toilet een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat ik me geen zorgen hoef te maken over ongewenste geuren of viezigheid.

Al met al ben ik zeer enthousiast over de Geberit Duofresh Toilet-stickhouder. Het is een doeltreffende oplossing voor een veelvoorkomend probleem, en ik kan het van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een praktische en effectieve manier om hun toilet schoon en fris te houden. Een absolute aanrader!

Pluspunten

• Relatief snel en gemakkelijk te installeren
  • Fris toilet na iedere spoelbeurt

Hasan 02-10-2024

Fris en Gebruiksvriendelijk

10,0
Ik heb de Geberit DuoFresh toiletstick houder ontvangen om te testen, en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Het eerste wat me opviel is hoe eenvoudig het is om te installeren. Het systeem past perfect in mijn Geberit inbouwreservoir, zonder dat ik daarvoor ingewikkelde aanpassingen hoefde te doen. De handleiding was duidelijk, en binnen een paar minuten zat het op zijn plek.

Wat ik echt handig vind, is dat het systeem ervoor zorgt dat er telkens bij het doorspoelen een frisse geur verspreid wordt, zonder dat je allerlei losse geurtjes of sprays hoeft te gebruiken. De DuoFresh sticks zelf zijn makkelijk bij te vullen en gaan verrassend lang mee. Ik merk echt een verschil in de algehele frisheid van het toilet, en dat geeft een extra schoon gevoel.

Een klein minpuntje is dat je wel speciaal de Geberit sticks moet aanschaffen, maar het gebruiksgemak en de frisse geur maken dat voor mij meer dan goed. ik zou het zeker aanraden aan iedereen die zijn toilet net wat frisser wil houden zonder al te veel gedoe.

Pluspunten

• Praktisch
  • Fris en schoon

Minpunten

• Het product gaat snel op

erp11 01-10-2024

gemakkelijk en doeltreffend

Geschreven voor: Geberit Drukplaat

De installatie valt best mee, maar de deksel er terug op krijgen dat viel niet mee, maar ik heb het klaar gekregen, de stick vervallen als ze op zijn is ook erg eenvoudig en dat maakt dit systeem erg leuk en zo hou je ook nog eens je handen schoon, Heb deze thuis gekregen om te testen en dat is me goed bevallen wil geen andere methode meer, water is blauw en maakt goed schoon en je handen blijven schoon tijdens het verwisselen, Een nadeel is dat de geur niet opvallend is.

Pluspunten

• snel en handig gemonteerd
  • mooi blauw gekleurd

Minpunten

• navulling is duur
  • geur valt wat tegen

Uitstekend

t********@h********** 01-10-2024

Geberit toiletstick houder

6,0
Heb de toiletstickhouder nu 6 weken getest. Voorheen in het bezit van de geberit starbleudisc houder. Systeem is makkelijk te monteren en past perfect. Echter niet tevredem daar de drukplaat nu niet meer strak aansluit op het tegelwerk en er eerst het chrome frame tussen zit. Ook het plaatsen van de blokjes valt tegen bij een voorzetwand van 6 cm. Zelfs met het verlengstukje lastig om de houder erin te doen. Sticks bij een gezin van 3 personen na 4 dagen op. Voor mij dus nog wel een aantal verbeterpunten

Pluspunten

• Installatie eenvoudig

Minpunten

• Aansluiting van drukplaat op wand
  • Plaatsen toiletstick lastig
  • Sticks zijn erg vlug opgelost

Onvoldoende

m*************@h********** 01-10-2024
Geschreven voor: Geberit Drukplaat

Geberit Toiletstickhouder duofresh ontvangen om te mogen testen!

Nieuwsgierig naar de werking van deze houder en blokjes.

+ Makkelijk en snel te installeren.

+ Houd de toilet goed hygiënisch schoon.

+ Blokje vervangen is is heel makkelijk doordat het paneel makkelijk open te klikken is en makkelijk om het blokje in de houder te plaatsen.

+ Water is blauw.

- Het ruikt bijna niet.

Wel een aanrader voor als je een Geberit toilet hebt.

s***************@h********** 30-09-2024

7,0
Ik heb dit product enkele weken mogen testen en heb een wisselende mening. Allereerst vond ik de installatie niet per definitie makkelijk. Ik misde hierin duidelijke plaatjes waardoor ik toch wel een tijdje zoet ben geweest met het installeren. Wat betreft de frisheid van mijn toilet heb ik het idee ik minder hoef schoon te maken. Echter ruik ik geen heerlijk geurtje en juist hier hou ik wel van. De sticks zijn qua aanschaf ook wel duurder dan reguliere blokjes. Hou je van gemak zijn deze duosticks dus wel erg fijn maar voor je portomonnee wat minder.

Toon meer reviews