Na 15 jaar met veel plezier met Panasonic geschoren te hebben toch laten overhalen voor deze Braun.
Mede omdat je hem in iedere winkel kunt krijgen, terwijl de Panasonic toch meer online te halen valt
Scheer resultaat is zeker wel goed te noemen.
Ik heb alleen moeite met het schoonmaken, waar je de mesjes er ongeveer vanaf moet trekken. Daarmee heb ik mijn twijfels over de duurzaamheid van de scheerkop.
Ligt prettig in de hand, voelt kwalitatief stevig aan.
Waar ik echter de grootste moeite mee heb is een niet geïntegreerde trimmer, maar een los opzet trimmer.
Als je dus even wat losse bakkebaard haren wilt bijwerken, moet je dus stoppen met scheren, een ander mesje erop zetten, je haartje bijwerken. Trimmer weer verwisselen (beetje gefriemel weer) door normale scheerkop en door scheren.
Of alle plekjes onthouden en op het einde alles doen.
Het is geen kwestie van eventjes de trimmer uitklappen.
Die losse kop ligt dus ergens op de wastafel, valt eraf en uiteindelijk zelfs onvindbaar.
Gevolg is dat ik met 2 apparaten aan het scheren ben.
Ook mis ik een simpel beschermkapje, zodat ik hem simpelweg beschermd neer kan leggen, zonder dat ik hem in een etui te moeten stoppen.
Al met al ben ik inmiddels blij als hij versleten is en ik weer terug kan naar Panasonic.
Die ronde mesjes van Philips is gewoon niet mijn ding ;)
Pluspunten
- goed scheerresultaat
- lange batterijduur
Minpunten
- losse trimmer
- geen beshermkap
- gefriemel met wisselen scheerkoppen