Dit scheerapparaat ligt erg prettig en solide in de hand, hierdoor kun je hem makkelijk over je gezicht manoeuvreren. Gedurende het scheren is het opletten dat de snor haren onder de neus goed worden meegenomen. Door de brede beschermingsranden op de scheerkop is het goed hier bewust van te zijn.
Ook is er een neustrimmer meegeleverd, wat erg handig is om de oppervlakkige neusharen weg te halen. Dit werkt prettig en is niet pijnlijk deze kan je zo op je scheerapparaat klikken.
Daarnaast beschikt dit scheerapparaat over een super kleine reinigingsdock, deze is makkelijk mee te nemen en heeft geen kabel nodig. Dit is erg prettig mocht je even geen stroom bij de hand hebben maar wel je scheerapparaat grondig willen reinigen en smeren.
Deze dock past ook precies in de palm van je hand, makkelijk meenemen dus.
Inmiddels enkele maanden in het bezit van dit scheerapparaat wat ik heb getest. En het valt mij niet tegen. Hij haalt de haren goed weg en zorgt niet voor huidirritaties rond mijn keel. Waar ik snel last van heb. Dit apparaat heb ik zowel droog als nat geprobeerd, onder de douche merk ik dat hij toch wel echt sneller weg scheert. Maar vindt ik het scheren zelf niet prettiger dan droog scheren. Het is dat ik het moest ervaren, maar zelf gebruik ik hem eigenlijk niet onder de douche, enkel op een gereinigde droge huid.
Ook de batterij van dit scheerapparaat gaat een geruime tijd mee. Voor mij ongeveer 2a3 weken. Waarbij ik elke ochtend scheer.
Mijn conclusie is dan ook dat dit scheerapparaat een prettige scheerervaring biedt, niet zorgt voor huidirritaties en makkelijk te reinigen is met de meegeleverde dock.
Dit product beveel ik dan ook aan als je een scheerapparaat zoekt voor een gevoelige huid en meerdere functies biedt om haar te verwijderen in neus en rond hoofd haar randen.
Pluspunten
- Kleine reinigingsdock
- Prettige neustrimmer
- Makkelijk accessoires verwisselen
Minpunten
- Grote beschermingsrand bij mes