Ik heb de HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic 43 mm nu een maand en ik kan wel zeggen dat ik heel tevreden ben. Wat is hij mooi vormgegeven met zijn gouden rand en de witte keramische band!
Ik was heel benieuwd hoe de watch bij mij zou staan, omdat ik maar een kleine vrouw ben en mijn pols ook vrij smal is. Maar ondanks dat de watch 43mm groot is staat hij prachtig en zit hij lekker, mede dankzij het feit dat ik het bandje heb kunnen verkleinen met behulp van de bijgeleverde tool. (er zit zelfs een verlengstukje bij voor mensen met bredere polsen)
De accu van de watch gaat bijna een week mee en wordt met de bijgeleverde lader heel snel opgeladen.
De watch heeft teveel functies om hier op te noemen, maar ik vind onder andere de volgende functies fijn:
- de functie waarmee je de camera op je telefoon met de sluiter op afstand kan bedienen (wel jammer dat je het resultaat niet op je watch kan zien)
- het bellen met de watch vind ik heel handig
- het luisteren naar muziek op de watch via de speaker of met bluetooth oortjes (muziek op de watch gezet via de Huawei health app)
- het gebruiken van Petal kaarten tijdens het navigeren in de auto en op de fiets
- het weergeven van meldingen in het scherm (whatsapp, messenger, e.d.)
Wat leuk is dat je bij WhatsApp kunt antwoorden via de watch met 15 zelf te kiezen snelle antwoorden. Deze antwoorden kun je in de Huawei gezondheid app bedenken en aanpassen.
In deze app kun je trouwens ook zelfgekozen foto’s als wijzerplaat instellen.
Verder heeft de watch een uitgebreid weerbericht, geeft hij aan wanneer de zonsopgang en –ondergang zijn, de maansopgang en –ondergang en wanneer het eb en vloed is.
Het is zo’n fijne watch, ik ben nog lang niet klaar met het onderzoeken van alle functies.
Ik kan hem iedereen aanraden!
Pluspunten
- Lange accuduur
- Mooie vormgeving
- Oneindig veel functies