Samsung Galaxy Watch Ultra (LTE, 47mm)

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

j*************@g******** 25-09-2024
  • Product getest

Afgelopen weken heb ik de Galaxy Watch Ultra mogen testen. Een smartwatch met een prachtig design, wel vind ik deze persoonlijk aan de grote kant en adviseer m eerder voor mensen met grote, lange armen en handen. Het is een echte eyecatcher.

De smartwatch heb ik overdag om gehad en kan dan zo'n vier dagen mee. Waarbij ik heen intensieve workouts heb gedaan, behalve wandelen en fietsen. Hij hoeft dus niet elke dag worden opgeladen! Wanneer je begint met wandelen of fietsen, schakelt de smartwatch over naar deze activiteit waardoor je goed in de gaten kunt houden hoeveel je beweegt. Daardoor kun je ook checken op je smartwatch of je wat extra beweging nodig zou hebben. Verder houd het o.a. ook je hartslag bij en mocht je onverwachts vallen dan of je hartslag te hoog zijn dan krijg je een melding of er een noodoproep moet worden gemaakt. Ideaal.

De smartwatch werkt ook goed met mijn Samsung smartphone. Je kunt er ook mee bellen, zonder dat de kwaliteit van het gesprek wordt beïnvloed. De beller had bv niet door dat ik belde met deze smartwatch.

Kortom een mooie en functionele gadget voor aan je pols

IdeMier 23-09-2024

Prachtige smartwatch!

De Samsung Galaxy Watch Ultra is echt een juweeltje! Het design voelt super premium aan, alsof je een luxe horloge draagt, maar dan met alle functionaliteit van een smartwatch. Je merkt meteen de aandacht voor detail, zowel qua vormgeving als materialen. Een nadeel is de batterijduur, want na twee dagen is hij al leeg en moet je hem opladen. Daarbij moet ik dan wel vermelden dat ik alles aan heb staan, zoals bijvoorbeeld het Always-On display. Toch vind ik dit voor een horloge van dit kaliber toch wat teleurstellend. Ook jammer dat sommige AI-functies, zoals slimme berichtreacties op Appjes, niet in het Nederlands werken. Maar de naadloze integratie met andere Samsung-apparaten, zoals mijn telefoon, maakt veel goed. Alles werkt vloeiend samen. Je haalt het horloge uit de doos en nadat je deze hebt ingeschakeld verschijnt automatisch de melding op je Galaxy telefoon met de vraag of je met het horloge wilt koppelen.
Ik heb dit product een aantal weken mogen testen als onderdeel van een testcampagne.

Pluspunten

• Mooi scherm
  • Gebruikte materialen

Minpunten

• Matige accuduur
  • Galaxy AI niet compleet beschikbaar in NL

Wazoezel 18-09-2024
  • Product getest

Krachtige prestaties en robuust design

Na enkele weken met de Samsung Galaxy Watch Ultra te hebben doorgebracht, ben ik bijzonder onder de indruk van zowel de prestaties als het design. De batterijduur is een duidelijke verbetering ten opzichte van mijn eerdere Watch6 Classic. Waar ik nu met gemak 2 dagen op een volle lading door kan, moest ik voorheen mijn horloge dagelijks opladen. Zelfs op drukke dagen waarin ik veel beweeg en sport, houdt de batterij het prima vol.

Het ontwerp van de Watch Ultra is eveneens een pluspunt. Het titanium design geeft het horloge een robuuste en stoere uitstraling. Het voelt wat zwaarder aan dan mijn vorige horloge, maar dat draagt juist bij aan het premium gevoel. Wel heeft het meegeleverde oranje bandje snel last van verkleuring, vooral waar het langs kleding schuurt tijdens het dragen. De vlekken zijn helaas lastig te verwijderen.

Het installatieproces verliep bijzonder soepel. Binnen enkele minuten was het horloge gekoppeld aan mijn Samsung-apparaten en alle instellingen van mijn Watch6 Classic werden automatisch overgenomen. De gezondheidstracking is nauwkeurig, het scherm is helder en reageert sneller dan ik gewend was, en de integratie met andere Samsung-apparaten werkt perfect.

Hoewel ik de fysieke draaibare ring van mijn Watch6 Classic mis, blijft de Galaxy Watch Ultra een uitstekende smartwatch die indrukwekkend presteert en er prachtig uitziet.

Pluspunten

• Snelheid
  • Verbeterde batterij duur

Minpunten

• Geen draairing meer

Rickert1993 12-09-2024
  • Product getest

mooi design, maar weinig vernieuwing

7,0
De afgelopen tijd heb ik dit horloge mogen testen.
Hij wordt door samsung weggezet als het paradepaartje van de galaxy watches.
maar dat vind ik eigenlijk een beetje tegenvallen.

In vergelijking met de watch 6 is de accu inderdaad verbeterd.
Waar ik bij de watch 6 alle "leuke" functies uit had gezet om batterij te sparen en op die manier toch nog 1,5 dag gebruik te kunnen maken van het horloge. Heb ik dat bij de watch ultra express niet gedaan, locaties aan, wifi standaard aan, continumeting van zuurstof, hartslag, automtische activiteit detectie aan, noem maar op.
Ik doe er dan 2 dagen en 11 uur mee, sommige functies die ik nu aan heb staan, kunnen natuurlijk nog uit, wat er dan voor zal zorgen dat ik nog langer kan doen met de batterij.

De uitstraling ziet er echt wel stoer en degelijk uit, veel zwaarder dan de watch 6 is hij niet, althans ik merk het verschil niet.

de extra knop die ze hebben toegevoegd is leuk, maar voor nu heb ik nog niet het idee dat het een echte toevoeging is, zeker aangezien je niet helemaal zelf kan kiezen welke functie je daar wilt hebben.
nu kun je instellen of je oefeningen, stopwatch, zaklamp of watervergrendeling wilt.
Persoonlijk zou er bijvoorbeeld de functie van de timer op willen zien.

overige functies zijn nagenoeg hetzelfde als zijn voorganger, de watch 6.

Pluspunten

• langere accuduur
  • leuk design

Minpunten

• weinig veranderd voor de hogere prijs
  • snelle knop

Nick 11-09-2024
  • Product getest

Geweldig horloge, maar 'reguliere' Galaxy Watch is te klein.

7,0
De Samsung Galaxy Watch Ultra is duidelijk geïnspireerd op zijn 'broertje' uit Cupertino. Het is de Zuid-Koreanen gelukt om een waardige tegenhanger op de markt te zetten. Kenmerkend is het stoere en opvallende design. Het scherm is fel, scherp en goed leesbaar. Ook in direct zonlicht. Aan (gezondheids-)functies geen tekort. Het horloge zit volgepropt met sensoren en meet nauwkeurig je stappen, hartslag, bloedzuurstof, bloeddruk, slaap en nog veel meer. Tegelijkertijd zet Samsung dit horloge (voor een forse prijs) neer als topmodel smartwatch. Maar daarvoor vind ik het verschil met de 'reguliere' Galaxy watches te klein. De accuduur zou veelbelovend moeten zijn, maar haalt, net als andere Galaxy Watches ongeveer 2,5 dag. De extra knop is leuk bedacht maar niet noodzakelijk, de betere waterdichtheid enkel van belang voor duikers en het meten van je metabolische leeftijd is een grappige feature, maar ook geen dealbreaker. Verder zijn er gewoon niet zo heel veel verschillen. En dat is mij het prijsverschil niet waard. Conclusie: Een stoer horloge bomvol handige functies. Maar denk goed na of die paar extra functies ten opzichte van de 'normale' Galaxy Watches jou die 300 euro extra waard zijn.

Pluspunten

• Groot, helder, kleurrijk scherm
  • Ondanks groot formaat toch comfortabel
  • Ultra-stoer design

Minpunten

• Accuduur
  • Klein verschil met 'reguliere' Galaxy Watch