Huawei GT5 Pro 46mm

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Tom 01-11-2024
  • Product getest

Huawei Watch GT 5 Pro Review

10,0
De Huawei Watch GT 5 Pro is een fijn horloge voor een goede prijs. Het horloge valt vooral op door zijn lange batterijduur, die tot wel twee weken meegaat, en biedt uitgebreide sportopties zoals tennis, hardlopen, golf en nog veel meer. Dit maakt het ideaal voor sportliefhebbers die hun prestaties willen bijhouden. Ik heb de horloge een aantal weken kunnen testen. Je kan bijna al je meldingen laten tonen op de horloge, waardoor je niet steeds je telefoon uit je broekzak hoeft te halen. De batterijduur is echt fantastisch voor een sport horloge, 10 dagen is prima te halen. Het aanbod gezondsheidstesten is ook erg goed en uitgebreid. Een aanrader voor elke sportliefhebber.

Pluspunten

• Batterijduur
  • Sport functionaliteiten

Minpunten

• Geen appstore IOS

TGeerdinck 01-11-2024
  • Product getest

Mooie watch met lange batterijduur

Geschreven voor: Huawei GT5 Pro 46mm

Ik heb deze smartwatch nu enkele weken in huis omdat ik deze mocht testen. Ik moet zeggen, ik ben positief verrast. In eerste instantie over de batterijduur. As we speak 49% over na 1 week gebruik met 2 hardloop activiteiten. Dat is echt vele malen beter dan mijn vorige smartwacht die ik om de dag wel moest opladen.

Ik heb dit horloge getest als standaard horloge: doet wat het moet doen, de tijd aangeven, notificaties doorsturen. Dus prima. Je hebt meer dan genoeg keuze qua skins.

Daarnaast als sporthorloge. Daar heb ik deze qua tracking naast Strava gehouden als test en daar zat wel een verschil in. Zowel op afstand van een 100m op 5km als op pace, waar strava en Huawai 20 seconden van elkaar afwijken en ook de duur van de run afwijkt. Waar ik nog niet helemaal uit ben waar dit door komt. Maar vind ik wel opvallend. Maar dat de watch zonder telefoon de GPS bijhoudt is echt wel gaaf. Als je hem de 1e keer gebruikt, zet wel even geluid uit van je watch. Want die begint tegen je te schreeuwen als je aan het hardlopen bent.

De watch houdt wel netjes mijn heartrate bij en dat vind ik echt super!

Jammere is dat het geen NFC betaling heeft doordat het Huawei is, anders had ik hem ook graag als betaalmethode gebruikt.

• Lange batterijduur

Minpunten

• Geen NFC

De enige watch voor sporters! 30-10-2024
  • Product getest

Sporthorloge met idiote batterijduur!

Geschreven voor: Huawei GT5 Pro 46mm

De Huawei Watch GT 5 Pro is echt een sporthorloge. Tijdens het testen viel me op dat de gezondheids- en sporttrackers bijzonder gedetailleerd zijn. Met de Huawei Health-app krijg je uitgebreide rapporten voor allerlei sporten, van hardlopen en zwemmen tot golf. Wat ik zelf interessant vond, was dat je op grafieken precies kunt zien waar je hartslag piekt en daalt tijdens trainingen. Zo zag ik bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling in de app dat mijn hartslag mooi stabiel bleef—ideaal voor conditietraining. Het horloge kan ook afib en ECG’s monitoren, wat een stap verder gaat dan de basisfuncties van standaard smartwatches.

Bij sporten als zwemmen is de meting soms iets minder nauwkeurig, maar dit horloge geeft een fijn gevoel van controle over je gezondheid en conditie. Hoewel deze sportfuncties sterk zijn, mis ik wel enkele standaard functies zoals WhatsApp-meldingen en mobiel betalen, wat het horloge meer geschikt maakt voor sport dan voor dagelijks gebruik. De installatie via een QR-code is wat omslachtig, maar de Huawei Health-app biedt overzichtelijke data van je prestaties.

Pluspunten

• Uitgebreide gezondheidsopties
  • Helder scherm!
  • Solide materiaal

Minpunten

• Minder functionaliteiten zonder Huawai telefoon.
  • Niet alle metingen heel accurat
  • Instalatie is even puzzelen

Robbert 30-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Fijn horloge voor een prima prijs

Geschreven voor: Huawei GT5 Pro 46mm

De Huawei Watch GT 5 Pro heb ik getest via Review.nl, en ik ben best onder de indruk van dit horloge, vooral vanwege de lange batterijduur, het stijlvolle ontwerp en de uitgebreide sportfuncties. De batterij gaat dagenlang mee zonder op te laden, wat een verademing is in vergelijking met andere smartwatches die vaak dagelijks aan de lader moeten.

Qua ontwerp straalt de Watch GT 5 Pro luxe en duurzaamheid uit. Het display is helder en scherp, en het horloge voelt stevig aan. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als intensieve sportactiviteiten.

Op het gebied van sportopties biedt de GT 5 Pro een scala aan tracking mogelijkheden voor verschillende activiteiten, wat vooral handig is voor sporters die hun prestaties willen volgen. Ook de slaapmonitoring is uitgebreid en nauwkeurig, met een gedetailleerde analyse van je slaapcyclus. Het helpt me beter inzicht te krijgen in mijn slaapgewoonten.

Wel zijn er enkele nadelen bij gebruik met een iPhone. Zo is er geen toegang tot een app-store, en muziek afspelen is niet mogelijk.

Pluspunten

• Batterijduur
  • Uitstraling

Minpunten

• IOS compatibiliteit

JackS 28-10-2024

Amoled scherm

Geschreven voor: Huawei GT5 Pro 46mm

De Huawei Watch GT 5 Pro is een indrukwekkend nieuw horloge van Huawei, gericht op zowel fitnessliefhebbers als zakelijke gebruikers. Hieronder een review met de belangrijkste plus- en minpunten van dit model.

Ontwerp en Display

De Huawei Watch GT 5 Pro heeft een verfijnd ontwerp met premium materialen zoals saffierglas, titanium en keramiek, wat het horloge een luxe uitstraling geeft. Het AMOLED-scherm is helder en goed leesbaar, zelfs in direct zonlicht. De behuizing voelt stevig aan en biedt een goede bescherming tegen krassen en stoten. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 50 meter, wat handig is voor zwemmers en outdoorliefhebbers.

Functionaliteiten en Software

De GT 5 Pro draait op Huawei’s eigen HarmonyOS, wat zowel voordelen als nadelen heeft. Het besturingssysteem is intuïtief en heeft een groot aantal fitness- en gezondheidsfuncties, waaronder hartslagmeting, slaaptracking, SpO2 (zuurstofniveau in het bloed), en stressmeting. De sportmodi zijn uitgebreid, met ondersteuning voor meer dan 100 sportactiviteiten, inclusief hardlopen, fietsen, zwemmen, en zelfs golven. Daarnaast biedt de GT 5 Pro toegang tot enkele handige apps, hoewel de app-selectie minder uitgebreid is dan bijvoorbeeld op Wear OS of Apple’s watchOS.

Een van de opvallende functies is de nauwkeurige GPS, die ideaal is voor outdooractiviteiten zoals hiken en hardlopen. Het horloge heeft ook route-navigatie en biedt offline kaarten, een waardevolle toevoeging voor gebruikers die vaak zonder smartphone op pad gaan.

Batterijduur

Huawei staat bekend om de lange batterijduur van hun smartwatches, en de GT 5 Pro stelt hier niet teleur. Afhankelijk van het gebruik kan de batterij tot 14 dagen meegaan bij gemiddeld gebruik, wat aanzienlijk beter is dan veel concurrenten. Intensief gebruik van GPS en fitnessfuncties verkort de batterijduur, maar zelfs dan gaat het horloge nog steeds meerdere dagen mee. Snelladen zorgt ervoor dat je in korte tijd weer voldoende batterij hebt, wat handig is voor gebruikers met een druk schema.

Verbinding en Compatibiliteit

De Huawei Watch GT 5 Pro is compatibel met zowel Android als iOS, al zijn sommige functies alleen beschikbaar in combinatie met Huawei-telefoons. Het verbinden en synchroniseren met de Huawei Health-app werkt soepel, maar gebruikers met een niet-Huawei-telefoon kunnen enkele beperkingen ervaren. Dit is iets om rekening mee te houden als je een niet-Huawei smartphone hebt en alle functies van het horloge wilt gebruiken.

Minpunten

Hoewel de Huawei Watch GT 5 Pro veel biedt, zijn er enkele beperkingen. Het beperkt aantal apps kan een nadeel zijn voor gebruikers die gewend zijn aan de app-ecosystemen van Apple of Google. Daarnaast kan de compatibiliteit met niet-Huawei apparaten soms leiden tot een minder vloeiende ervaring. Ook zijn er geen mogelijkheden voor mobiele betalingen via het horloge, wat voor sommigen een gemis kan zijn.

Pluspunten

• Batterijduur
  • Diversiteit aan wijzerplaten
  • Mooi strak medel

Voldoende

Bas33 28-10-2024
  • Product getest

Smartwatch met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Huawei GT5 Pro 46mm

Heb deze smartwatch 2 weken getest. En onder de indruk! Zeer fraai design en vormgeving. Batterijduur van 2 weken bij dag- en nacht gebruik. Kan worden gebruikt als sporthorloge voor het vastleggen van sportactiviteiten (hardlopen (buiten/binnen/baan), zwemmen (open water/zwembad/duiken), golf, touwspringen, berglopen, hiken, skiën, snowboarden, langlaufen, roeien, triatlon en meer), maar ook voor als 'normaal' horloge. De icoontjes spreken voor zich; hartslag meten, lichaamstemperatuur meten, camera van telefoon bedienen, dit horloge kan het allemaal voor een zeer schappelijke prijs!

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Vormgeving
  • Sportactivteiten

Minpunten

• Bandje kan niet worden vervangen