• Best Reviewed okt 2024
  • Test panel 8.7 nov 2024
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei GT5 41mm op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,7

Marlies 04-11-2024

Elegante smartwach

Geschreven voor: Huawei GT5 41mm

Een elegante smartwatch, licht van gewicht en doet zeker 4 dagen met een volle batterij. Ik draag hem dag en nacht waardoor hij ook 's-nachts je slaapkwaliteit bij houdt. Helaas nog niet met horloge kunnen betalen maar dat gaat nog komen. Het bandje is handig te verstellen door de magneetjes en blijft goed zitten. De gezondheidsapp is duidelijk en werkt makkelijk samen. De prijs/kwaliteit is prima, veel functies dit geld

Pluspunten

• Mooi uiterlijk
  • Lange batterij duur
  • Veel functies

Minpunten

• Nog niet mee kunnen betalen

Robyn123 02-11-2024

Huawei Watch GT5 41mm Milanese gold

Geschreven voor: Huawei GT5 41mm

Na enkele tijd testen van deze smartwatch ben ik aangenaam verrast door de combinatie van design en functionaliteit. Het ontwerp is vrouwelijk en elegant, wat het een unieke keuze maakt in de markt van smartwatches. De batterijduur van ongeveer zeven dagen is voor mij voldoende, waarbij het horloge gemiddeld is gebruikt qua intensiteit. Wat betreft de sportieve mogelijkheden vind ik de hartslagmeter en stappenteller zeer accuraat en nuttig voor mijn dagelijkse activiteiten. Het horloge biedt ook meldingen om me aan te sporen tot beweging, wat helpt om actief te blijven. Naast sportieve functies heeft het horloge ook de mogelijkheid om telefoongesprekken te ontvangen, zonder daarbij je telefoon te gebruiken. Een klein nadeel is dat het messing bandje soms ongemakkelijk kan zijn omdat het huid of armhaar kan vastklemmen, maar dit heeft geen invloed op mijn algehele tevredenheid met dit product.

Pluspunten

• batterij duur
  • design
  • belfunctie

Minpunten

• armhaar komt tussen het messing bandje

Hann80 30-10-2024

Smartwatch van Huawei

10,0
Dit prachtige horloge heb ik mogen testen. Dit was echt boven verwachting. De batterijduur is heel erg goed, het design is prachtig en de functies zijn ook enorm.
Voor ieder die op zoek is naar een stijlvolle smartwatch met veel functies en lange batterijduur raad ik deze zeker aan!

Pluspunten

• Batterijduur
  • Design

Ilona201 29-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Zeer goed, wel jammer van het losse bandje

Geschreven voor: Huawei GT5 41mm

De Huawei GT5 41mm is een stijlvolle smartwatch met een mooi en strak design. De functies zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk, en het display is helder en goed afleesbaar, zelfs in direct zonlicht. De batterijduur is indrukwekkend en het horloge werkt soepel met diverse fitness- en gezondheidsfuncties die handig zijn voor dagelijks gebruik. Het enige echte nadeel is dat het bandje, door de magneetsluiting, soms wat losser schuift, wat bij actief bewegen iets minder praktisch kan zijn. Over het algemeen is het een prima keuze voor wie op zoek is naar een mooie en functionele smartwatch.

Pluspunten

• Mooi

Minpunten

• magneetsluiting bandje is niet ideaal

vbs01 24-10-2024

stijlvol sportief horloge

7,0
Na het product enkele weken te testen, vind ik het een geweldig accessoire. Het stimuleert je gedurende de dag om je doelen te halen op het gebied van staan, lopen en actief bewegen. De bediening is daarnaast heel eenvoudig, wat het gebruik erg plezierig maakt. Hoewel de slaaptracking naar mijn idee minder nauwkeurig is, werkt de rest van de functies uitstekend. Het horloge oogt ook zeer stijlvol en past perfect bij verschillende outfits. De batterijduur is goed, met een gemiddelde levensduur van een week. Zeker een aanrader!

Pluspunten

• design
  • gebruiksgemak

Minpunten

• slaap
  • groot voor een smalle pols

JanineP 24-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Prachtig luxe horloge met uitgebreide mogelijkheden

Geschreven voor: Huawei GT5 41mm

Ik ben dit horloge nu ruim een week aan het testen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg positief ben.

Om te beginnen het design: het horloge ziet er prachtig en solide uit. Het milanese bandje maakt het luxe ogende horloge helemaal af. Het scherm is kristalhelder en in alle omstandigheden duidelijk af te lezen. De touchscreen werkt erg goed en ik heb tot nu toe geen haperingen ontdekt.

De batterijduur is goed te noemen. De 7 dagen heb ik echter nog niet gehaald, maar ik heb dan ook alles aan staan. Elke dag doe ik minimaal 1 workout, sleep tracking en wordt alles gemeten (hoogte, saturatie, hartslag, lichaamstemperatuur, stress). Workouts worden overigens ook automatisch gedetecteerd. Daarnaast bevat het horloge ook AOD wat ik met mijn eigen horloge niet heb en mij erg handig leek. Echter kom ik hiervan terug - het voegt niet heel veel toe, behalve dat de batterij sneller leeg gaat. Zodra je je pols optilt ligt het scherm goed op.

Dan de comptabiliteit met iOS. Ik bezit een iPhone en Apple Watch en de integratie onderling is natuurlijk perfect. Echter ben ik erg verrast over hoe dit horloge met iOS werkt. En stiekem vind ik het zelfs beter. De Huawei health app is ongelooflijk uitgebreid en biedt zoveel meer dan mijn huidige Watch. Je kan calorieën tellen, verschillende soorten trainingsprogrammas en mindful sessies en volgen, slaapmuziek afspelen en ga zo maar door. Ik ben hier echt onwijs tevreden over en daagt mij veel meer uit om te bewegen.

Naast dat ik erg positief ben heb ik ook wat minpunten ontdekt:
- Het bandje moet ik meerdere malen per dag strak trekken, wat mij met de dag meer begint te irriteren. Ondanks dat de magneet sterk oogde zit er toch aardig wat speling op.
- Geen mogelijkheid om per app aan te geven of je een melding wilt ontvangen.
- Wel NFC maar geen mogelijkheid om contactloos te betalen. In deze tijd verwacht je dat dit wel mogelijk is. Echter heb ik wel gelezen dat dit in de toekomst mogelijk beschikbaar wordt.

Ondanks de minpunten ben ik echt zeer tevreden over het horloge. Voornamelijk het design, de batterijduur en de mogelijkheden hebben mij positief verrast. Voor alle iOS gebruikers die geen vierkant kastje om de pols willen maar een mooi luxe uitziend horloge is dit zeker een aanrader. Het biedt veel voor wat je betaalt.

Pluspunten

• Design
  • Mogelijkheden (icm health app)
  • Batterijduur
  • Integratie iOS

Minpunten

• Niet contactloos betalen
  • Bandje gaat steeds los