Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 148 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 525 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima staafmixer en hakmolentje. Goed om kruiden en bijv nootjes mee te hakken. Fijn dat staafmixer niet van plastic is zoals mijn oude waardoor deze snel verkleurd was
De Braun MQ 525 doet wat je ervan verwacht. De hakkom is ideaal voor het maken van een fijne kruidenmix of om kaas fijn te krijgen. Dit duurt wat langer maar het resultaat mag er wezen.
Heb hem nog niet uitgeprobeerd maar vertrouw erop dat hij goed is omdat het een vervanging is van mijn vorige Braun staafmixer die het jaren prima heeft gedaan.
Was toe aan een nieuwe blender Toppie!
Diverse mogelijkheden hakken en mixen makkelijk in gebruik en schoonmaken twee standen mooie maarbekers en vormgegeven
Zowel mij hakmachine als staafmixer waren ermee opgehouden, daarom was het fijn dat ik nu 2 in 1 heb. De staafmixer voelt stevig aan, alle onderdelen klikken goed en eenvoudig in elkaar. Ideaal voor mijn gepureerde groente soepenwaar de Kids dol op zijn. In de hakmolen is het ook erg fijn uitjes fijn te maken, zo gaan je handen niet ruiken.
Het is een kleine en handige keukenhulp. Door de vele accessoires is een het goed koop. Wij zijn er de feestdagen goed mee doorgekomen en zeer veel hulp aan gehad. Wij raden deze multiquick staafmixer dan ook voor iedereen aan,
Needed new blender - decided that this setup, and price are best. The options of the blender are various, as there are multiple endings you can use. all in one solution, with affordable price
Vorige Braun ging 15 jaar mee en heeft de beste anti-spat mixermond. Er was maar 1 keuze toen de vorige kapot ging. Helaas geen traploos instelbare snelheid (maar 2 standen) en jemig wat zijn staafmixer duur geworden..!
Een jaar of 10 geleden dezelfde set gekocht, zeer intensief gebruikt! Voor mij echt onmisbaar geworden! Omdat de oude aan vervanging toe was een nieuwe set gekocht.
Veel plezier van mijn oude dus hoop ook van deze heel handig in gebruik kan van alles mee doen voor soep had op oude geen klop kop wat mij handig lijkt een alles kan inn afwasmachine nu
Zoals gezegd ging de vorige Braun staafmixer zo'n 25 jaar mee, daarom wederom voor een Braun staafmixer gekozen. Als deze ook zo lang mee gaat ben ik een tevreden mens. Voordeel van deze is dat er iets meer accessoires bijzitten.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?