Na het testen van dit product bleef ik toch met een niet geheel tevreden gevoel zitten. Het product is van goeie kwaliteit, dit voel je meteen aan hoe zwaar de staafmixer zelf is. Echter laat Philips het voor mij hier in de functionaliteit en accessoires liggen.
De snelheid is in 3 snelheden te regelen, echter moet je hiervoor de knop constant op een te wensen stand vasthouden. Bij stand 1 & 2 kan je de knop dus niet volledig indrukken (of eigenlijk trek je de knop), wat best vervelend wordt als je een langere periode op die stand willen blijven blenden/mixen/choppen.
Daarnaast waren de meegeleverd accessoires naar mijn beleving aan de kleine kant & werden er geen deksels meegeleverd om je creaties direct mee af te sluiten. Als je iets dus wil bewaren moet je het al overhevelen naar eigen bakjes met deksel. De hakmolen heeft geen "locking" mechanisme, waardoor als je deze oppakt het bakje er zo onderuit kan vallen, wat niet handig is maar dus ook nog enigszins gevaarlijk.
Al met al een degelijk product die niet alleen in de accessoires maar wellicht ook in het design verbeterd had kunnen/moeten worden.
Minpunten
- Kleine accessoires
- Geen deksel voor accessoires meegeleverd
- Geen "locking" mechanisme hakmolen
- Snelheidstand laat te wensen over